Van Tilburg

Succesvol met Sport & Fit cadeaukaart

Over Van Tilburg

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Met drie vestigingen, een webshop en meer dan 600 merken hebben ze een compleet aanbod op mode- en sportgebied. Vanaf heden accepteren zij de Sport & Fit-cadeaukaart.

Unieke service

Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport groeide in 65 jaar uit tot een begrip in de regio en de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Van Tilburg staat voor persoonlijke service en biedt een unieke service. Zes dagen per week werken coupeuses aan het vermaken van de kleding voor de klant. Ook is er gratis personal shopping mogelijk en is er een eigen lunchroom met koffie.

Van Tilburg online betalen
Van Tilburg-klantenkaart

Eigen spaarsysteem

Vaste klanten maken gebruik van de Van Tilburg-klantenkaart. Bij iedere aankoop wordt 5% van het aankoopbedrag op een persoonlijke spaarrekening gestort. Het saldo wordt ieder voor- en najaar uitgekeerd in de vorm van een waardecheque.

“We werken al 10 jaar samen met Buckaroo en zijn destijds klant geworden vanwege de persoonlijke benadering, de volledigheid en het gebruiksgemak van de Payment Plaza.”

— Van Tilburg

Diverse cadeaukaarten

Van Tilburg is acceptant van een breed scala aan giftcards en daar hoort de Sport & Fit-kaart ook bij. “We hebben goede ervaringen met de webshop giftcard, vandaar dat we bij de komst van De Sport & Fit-kaart direct zijn ingestapt.” De giftcard wordt uitgegeven door DNP groep in samenwerking met Buckaroo.

Van Tilburg
Van Tilburg cadeaukaarten

Voordelen van cadeaukaarten

De keuze voor diverse cadeaukaarten is voor Van Tilburg een belangrijk onderdeel van het betaalmethoden palet. Meer weten over de mogelijkheden van giftcards? Buckaroo heeft een breed aanbod van cadeaukaart koppelingen of kies voor een eigen cadeaukaart.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases