Credit Management Solutions

Verbeter je cashflow door het innen en opvolgen van openstaande facturen

Voor een gezonde cashflow

Met Credit Management Solutions automatiseer je het proces rond facturatie. Door het tijdig innen van openstaande facturen houd je grip op jouw debiteuren. Zo bespaar je administratie en verhoog je het inningspercentage. Onmisbaar voor een financieel gezonde organisatie. 

 

Onze Credit Management Solution wordt gebruikt door verschillende type organisaties en is ideaal voor Independent Software Vendors, SaaS oplossingen en Corporates.

Independent Software Vendor

Bevat jouw software al een debiteurenbeheer oplossing? Niet? Dan integreer je onze Credit Management Solutions white labelled in jouw eigen oplossing. Zo beschik je over een compleet debiteuren- systeem zonder het zelf te hoeven bouwen. 

Software-as-a-Service

Bied jij software op abonnementsbasis aan? Dan kan het gebeuren dat een van je abonnees vergeet te betalen. Met Credit Management Solutions stuur je eenvoudig een betaalherinnering. Zo houd je de cash flow optimaal.

Corporates

Heeft jouw organisatie ook een grote debiteurenafdeling? Met Credit Management Solutions worden al jullie processen, die nu nog vaak handmatig werk veroorzaken, volledig geautomatiseerd. Dit zorgt direct voor een besparing in tijd en kosten. 

Tom vertelt je er meer over...

Onze Credit Management Solutions oplossing biedt meerdere componenten en is volledig aanpasbaar aan jouw product of dienst. Ook zijn er diverse modules welke los gebruikt kunnen worden. Wij helpen je bij het gehele financiële proces. Van het versturen tot opvolgen van facturen met als uiteindelijk doel om je openstaande posten te innen. Je kiest hierbij zelf of je het volledig wilt automatiseren of gedeeltelijk.

 

Bekijk de video voor meer informatie 👉

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Invoicing

Je kunt eenvoudig je facturen bij ons indienen. Dit kan zowel via een API integratie als een handmatige upload. Vervolgens  verwerken wij deze facturen onmiddelijk en voorzien jou van real-time inzicht in je eigen Payment Plaza account.

 

 • Factuur specificaties: creëer eigen factuurregels en laat ons een factuurspecificatie maken en versturen, of gebruik onze download link in je eigen applicatie.
 • Factuur beheer: bekijk en  beheer realtime je facturen in de Payment Plaza. 
 • Batch API: eenvoudig en snel al je openstaande facturen in batches aanbieden via onze Batch API.
 • Creditnota's: verlaag het openstaande factuurbedrag en combineer dit indien nodig met restituties.
 • Rapportage: waar en wanneer jij maar wil real-time inzicht in je resultaten dankzij onze uitgebreide rapportages.

Collecting

Met Credit Management Solutions heb je de keuze uit een groot aantal betalings- mogelijkheden voor het verwerken en voldoen van je facturen. Kies de opties die passen bij de behoeftes van jou en je klant. Wij zorgen voor een probleemloze uitvoering van de betaling.

 • Betaallinks: deze kun je opnemen in een betaalverzoek en/of betaalherinnering naar je klant.
 • Betalingen: maak facturen aan en wij verwerken direct de betaling via een door jou of de klant gekozen betaalmethode.
 • Recollect: als een incasso mislukt kan je tijd besparen door ons automatisch een nieuwe poging te laten doen. Zo hoef je geen nieuwe incasso-opdracht in te dienen.
 • Tweede kans: als een betaling om wat voor reden dan ook mislukt of geannuleerd is kan er automatische een "tweede-kans" e-mail verstuurd worden, eventueel met QR-code. Dit geeft jouw klant opnieuw de mogelijkheid om te betalen.

Dunning

Creëer eenvoudig dunning schema's voor de opvolging van onbetaalde facturen. Omdat elke klant anders is, is het belangrijk om een aanpak te gebruiken die past bij hun klantprofiel en betaalgedrag.

 • Betaalherinneringen: customize je betalingsherinnering naar eigen wens en verstuur deze via email, SMS, QR of per post.
 • Dunning flexibiliteit: specificeer de tijd en/of dag in de week waarop dunningacties moeten plaatsvinden. Wil je je eigen dunningacties doen? Maak deze aan in onze dunning schema's.
 • Extra kosten of stopzetting: stel zelf je administratiekosten in wanneer de klant te laat betaalt of laat ons het abonnement deactiveren bij uitblijven van betaling.
 • Betaalplan: geef je klant meer tijd om één of meerdere facturen te betalen doormiddel van deelbetalingen. Bij uitblijven van de betaling kunnen deze worden doorgezet naar een incassobureau. 

Voorbeeld van Credit Management schema

Credit Management schema's zijn volledig naar eigen wens te customizen
Credit Management schema's zijn volledig naar eigen wens te customizen

Tarieven

Standaard

€0,50

All-in transactietarief*

 

🗸 Billing (inclusief initiëren van betaling)

 

🗸 Betalingen (SDD & Bancontact)

 

🗸 Credit Management Solutions

Premium

€0,75

All-in transactietarief*

 

🗸 Billing (inclusief versturen van factuur)

 

🗸 Betalingen (SDD & Bancontact)

 

🗸 Credit Management Solutions (inclusief incassobureaus)

Enterprise

Tarief op maat

 

 

🗸 Advies bij implementatie

 

🗸 Marketing exposure via  Buckaroo

 

🗸 Subscription, billing,  betalingen & credit management services geïntegreerd in systemen

* Het all-in tarief geldt voor de volgende betaalmethoden: SEPA Direct Debit, iDEAL, Bancontact en Overboeking.

Advies op maat

Bij Buckaroo werken specialisten op gebied van Credit Management Solutions. Samen denken wij graag een strategie uit die past bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Pierre-Paul Desutter

Pierre-Paul Desutter

Product Specialist

Bel: +3223202951

Swapfiets Credit Management

Case: Swapfiets

Een fiets die altijd voor je klaar staat. En het altijd doet. Vooral in de studentensteden is Swapfiets mateloos populair. Hoe zorgen zij ervoor dat betalingen netjes en op tijd worden voldaan? Nou, met leuke betaalherinneringen.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Subscription Services

Onze Credit Management Solutions zijn nauw verbonden met onze Subscriptions oplossing. Hiermee kun je zo efficiënt mogelijk abonnementsmodellen inrichten met een kwalitatieve gebruikservaring voor de abonnee.