Over Buckaroo

Strategisch betaalpartner sinds 2005

Over Buckaroo

Buckaroo is een toonaangevende betaalprovider, met een kantoren in België en Nederland. Onze betaaltechnologie ondersteunt bij het optimaliseren van jouw zakelijke cashflow, met online en in-store betaaloplossingen. We verwerken de betalingen voor meer dan 30.000 corporate organisaties en MKB.

Payment Service Provider

Wat doet een Payment Service Provider? Simpelweg: een PSP verwerkt online betalingen. Bij Buckaroo bieden we oplossingen voor elk vraagstuk op gebied van betalen. Of dat nu gaat om een iDEAL-betaling op een webshop, een QR-betaling via de smartphone of de inning van abonnementsgelden via een automatische incasso.

Betaalmethoden

Om een gevarieerd pakket aan betaalmethoden te kunnen aanbieden werken wij samen met diverse betaalmerken, waarvan iDEAL de bekendste is. Maar zeker niet de enige. Als je bij Buckaroo een internetkassa afneemt, heb je de keuze uit meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden. Denk aan kredietkaarten (Visa, MasterCard, American Express), achteraf betalen (AfterPay, Klarna) en nieuwe betaalapps (Tikkie, Payconiq).

FinTech en veiligheid

Buckaroo verwerkt betalingen via slimme payment technology. Inkomende betalingen worden gekoppeld met de juiste openstaande post. Dat doen wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Gelden verlopen via een Stichting Derden Gelden-rekening (of via de rekening van de verkoper). Dat is ook het bankrekeningnummer dat consumenten op hun afschrift zien staan.


Als FinTech streven wij altijd naar de beste, snelste en gemakkelijkste manier van betalen. En bovenal de meeste veilige weg. Daarom investeren wij niet alleen in techniek, maar ook in onze compliance mensen. En toegegeven, we zijn soms wat streng in de toelating van nieuwe klanten, om risico’s op bijvoorbeeld witwassen tegen te gaan.

Consumenten

Als Payment Service Provider verwerkt Buckaroo het online betalingsverkeer van webshops. Consumenten zijn weer de klant van onze klant. Heb jij een online aankoop gedaan hebben bij een van onze klanten? En heb jij hier een vraag over. Wij adviseren je altijd contact op te nemen met de webshop in kwestie. Daarnaast willen wij je graag verwijzen naar onze FAQ, waarin antwoorden worden gegeven op de meest gestelde vragen. 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases