Quooker

Kiest voor een smart checkout

Over Quooker

De Quooker is de allereerste kokendwaterkraan, uitgevonden in 1970. De productie, verkoop, marketing en service wordt vanuit Ridderkerk georganiseerd. Ondertussen is Quooker wereldwijd bekend en nooit gestopt met innoveren. Zo werden de reservoirs in de loop der tijd compacter en kan de kraan sinds 2018 ook gefilterd (en bruisend) water geven. En dat laatste was de reden voor een nieuwe ontwikkeling: het starten van een Quooker consumentenwebshop.

Bruisend water Quooker

Consumentenwebshop

"Sinds 2018 kan je met een CUBE-reservoir ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker-kraan tappen. Voor het bruisende en gefilterde water zijn CO2-cilinders en filters nodig. Die worden herhaaldelijk gekocht door particulieren. We hebben daarom een nieuwe website gebouwd met het Magento 2 platform en maken gebruik van de Buckaroo Magento 2 plug-in voor de betalingen. B2B gaat nog via onze verkoopafdeling – bedrijven betalen op rekening."

 

Internationale betaalmethoden

"De betaalmethode die het meest gebruikt wordt is per land verschillend. In België wordt hoofdzakelijk Bancontact en creditcards gebruikt, in Duitsland bijvoorbeeld PayPal. Buckaroo biedt ons een gemakkelijke manier om het betalingsverkeer te kunnen inrichten in de verschillende landen waar Quooker actief is. Per land kunnen we eenvoudig de lokaal gebruikte betaalmethoden activeren."

Betalen bij Quooker
Quooker smart checkout

Smart checkout

Quooker is één van de eerste webshops die gebruik maakt van Buckaroo’s smart checkout. Een data-driven betaalpagina – gehost door Buckaroo - waarbij het afrekenproces zich aanpast aan de betaalvoorkeur van de consument. Ook is de checkout-pagina volledig te customizen. 

"De slimme checkout hebben we mooi in lijn gemaakt met onze huisstijl. Het geeft de klant vertrouwen in de webshop."

— Simone Poot, Quooker

Specificaties

Quooker

Branche Created with Sketch. Branche
Retail
Webshopsoftware Created with Sketch. Webshopsoftware
Webpartner Created with Sketch. Webpartner
Check onze partners
credit-card Created with Sketch. Onderwerp

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Ook een smart checkout?

Een plug-and-play checkout die past bij je webshop? Customize je eigen betaalpagina.