Download onze whitepapers

Meer weten over de betaalmarkt, nieuwe betaalstrategieen of verdienmodellen? Download onze whitepapers. We delen hierin data, tips van experts en praktijkvoorbeelden.

Whitepaper Marketplaces Split-Payments

Nieuwe whitepaper

Naar een online marktplaats

Do's en Don'ts bij het starten van een online marktplaats 

Hoe succesvol is zo’n online marktplaats en zou jij jouw webshop ook moeten openstellen voor derden? Waar moet je als ondernemer rekening mee houden en hoe automatiseer je je betalingsverkeer met Split-Payments?

Whitepaper je online betaalstrategie

Je online betaalstrategie

Succesvol opstarten, uitrollen en perfectioneren doe je zo! Met praktijkvoorbeelden van Auto.nl, VD.nl en het Belgische POM.

Customer Journey in betalen

Customer Journey

Van oriëntatie tot afrekenen

 

Zelfs een klant die zijn winkelmand al gevuld heeft en op het punt staat om te betalen, kan in het zicht van de finish alsnog afhaken. Hoe je dat voorkomt, lees je in deze whitepaper.

The Subscription Economy whitepaper

The Subscription Economy

Van product naar service

 

In de zogeheten Subscription Economy draait het om diensten die inspelen op de behoeftes van de hedendaagse consument: Subscription Services, of op zijn Nederlands: abonnementsdiensten. Is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd?

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

De ideale betaalstrategie

Om klanten voor je te winnen en te behouden

 

Betalen met je mobiel, de subscription economy, data inzetten om sneller betaald te krijgen; de wereld van de betaalmarkt staat aardig op zijn kop. Wil je de strijd met de concurrentie niet verliezen? Neem dan je betaalstrategie vandaag nog onder de loep.

Whitepaper B2B betaalstrategie

B2B Betaalstrategie

Alles over het betaalproces in B2B e-commerce

 

Betalen bedrijven ook met iDEAL? Wat is je zekerheid op achteraf betalen als je de klant (nog) niet kent? En wat doe je met onbetaalde facturen? Op dit moment is er keuze uit meer dan 40 betaalmethoden. Om erachter te komen welke het betaalvorm het meest geschikt is voor B2B-betalingen vroegen wij het de experts zelf.

Whitepaper Haal meer uit Recurring Payments

Haal meer uit recurring payments

Optimaliseer je cashflow met abonnementen en terugkerende betalingen

 

De populariteit van verdienmodellen op basis van abonnementen is heel begrijpelijk: abonnees zorgen voor terugkerende inkomsten en een stabiele omzet. Toch blijft in de boardroom de vraag rondzingen: hoe kun je dit nieuwe businessmodel in de praktijk gaan uitvoeren?

Whitepaper Payments in fashion preview

Payments in online fashion

Onderzoek, data en nieuwe betaalmethoden

 

In deze whitepaper lees je over de populairste en nieuwste betaalmethodes voor modewebwinkels, zoals Apple Pay, AliPay en Payconiq. Ook kom je meer te weten over nieuwe businessmodellen (subscription economy). En toont onderzoek aan wat achteraf betalen voor je checkout, conversie en retouren doet.