Home & Garden

Uitgebreide online betaaloplossingen voor alle retailers

Buckaroo en retail

De retailbranche is breed: huishoudelijke artikelen, tuinmeubels, dierenbenodigdheden, electronica en meer. Home & Garden vertegenwoordigt 21% van de online verkopen. Ook bij Buckaroo zijn veel retailmerken en webshops aangesloten, voor hen werken we dagelijks aan de ideale betaalstrategie.

De meest gevraagde betaaloplossingen:

  • Populaire en nieuwe betaalmethoden
  • Achteraf betalen en betaallinks
  • Subscription Services incl. debiteurenbeheer
Buckaroo mag de betalingen verwerken van mooie retailmerken, zoals Fleurop (foto).
Buckaroo mag de betalingen verwerken van mooie retailmerken, zoals Fleurop (foto).

Specialist in home & garden

Buckaroo bedient een gezonde mix van grote merken en nieuwe spelers. Met diverse kennissessies en whitepapers willen wij retailers inspireren het beste uit hun betaalstrategie te halen.

Populaire en nieuwe betaalmethoden

Als payment service provider zijn we op de hoogte van de nieuwste betaalmethoden. Nog steeds is iDEAL de meest populaire manier van online betalen in Nederland. Toch vragen steeds meer consumenten om achteraf betaalmethoden zoals AfterPay | Riverty en Klarna. En verkoop je internationaal? Dan mag PayPal niet ontbreken. De perfecte betaalmix? Dat verschilt per retailbranche, doelgroep en markt. Een flexibele checkout is daarom een must.

Buckaroo Smart Checkout, zelflerend en mobile friendly.

Koppeling met e-commercesoftware

Magento, WooCommerce, Lightspeed of maatwerk. Soms via een plug-in. En anders via een API. Betaalkoppelingen van Buckaroo zijn áltijd up to date, gemakkelijk te implementeren en geven toegang tot de nieuwste betaalmethoden.

Betaallink en herinneringsfacturen versturen

Stuur een betaalverzoek per e-mail

Online shoppen slaat nieuwe wegen in. Zo krijgen klanten de gelegenheid om achteraf te betalen of in gedeeltes. Stuur je een factuur? Stuur dan direct een digitaal betaalverzoek mee. En zorg voor geautomatiseerde opvolging, voor wanneer jouw klant de factuur niet op tijd betaalt. In de Buckaroo Plaza kun je zelf een betaalflow instellen en betaallinks aanmaken. Deze kunnen worden verstuurd per mail, post of sms.

Subscription Services en debiteurenbeheer

Een abonnementsmodel? Subscription Services? Businessmodellen worden aangepast en de betaalstrategie is daarin steeds vaker de leidraad. Retailondernemers zijn creatief en bieden naast producten ook diensten aan. Oftewel subscription services. Wat je verdienmodel ook is, bij Buckaroo denken we graag mee in alle manieren van betalen.

Smart Subscription Services: automatisch abonnementenbeheer.
Smart Subscription Services: automatisch abonnementenbeheer.

Whitepaper: The Subscription Economy

Is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper Subscription Services

Advies op maat?

Bij Buckaroo werken specialisten op gebied van retail. Samen denken wij graag de betaalstrategie uit die past bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Pierre-Paul Desutter

Pierre-Paul Desutter

Product Specialist

Bel: +3223202951

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!