Pay by Bank

Vertrouwd, snel en veilig betalen in de eigen internet bankieren app

Nieuw: Pay by Bank

De snelste online betaaloplossing

In partnership met ibanXS introduceert Buckaroo de nieuwe, voordelige betaalmethode Pay by Bank (betaal per bank). Met Pay by Bank kan een gebruiker een online betaling heel snel afronden in de eigen internet bankieren app. Dit komt omdat de online koper met Pay by Bank minder stappen in het betaalproces hoeft te doorlopen. Met als resultaat: een verbeterde gebruikerservaring, hogere conversie en hogere klanttevredenheid.

Voordelen van Pay by Bank

  • Herkenning van vertrouwde logo's van Nederlandse banken in de check-out
  • Lage kosten per transactie en daarmee een goed alternatief voor andere betaalmethoden
  • Veilige oplossing; maakt gebruik van de verplichte tweestapsverificatie
  • Hogere conversie omdat Pay by Bank één stap in het betaalproces overslaat
  • Binnenkort uitgebreid naar België en andere EU-landen

Partnership met ibanXS

Voor de introductie van deze nieuwe online betaalmethode werken we samen met ibanXS. Het platform van ibanXS geeft toegang tot alle Europese banken en maakt zo betaalinitiaties (Payment Initiation) mogelijk. Payment Initiation is een belangrijk onderdeel van de Payment Service Directive 2 (PSD2), een Europese richtlijn voor betaaldiensten. De PSD2 heeft als doel om bankieren binnen de Europese Unie een open en transparant karakter te geven en concurrentie te stimuleren. Dat wordt Open Banking genoemd. Op die manier stimuleert PSD2 innovatie en de ontwikkeling van nieuwe betaalmethodes, waaronder Pay by Bank.

Op de hoogte blijven?

De Pay by Bank betaalmethode is succesvol getest en is momenteel beschikbaar als pilot voor een selecte groep klanten. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over dit product? Laat je gegevens achter via onderstaande knop.