Buckaroo Shield

Veilig betalingen ontvangen met de complete anti-fraude oplossing

Veilig online betalen met Shield

Beveiligingschecks zijn een essentieel onderdeel bij het veilig afhandelen van betalingen. Daarom hebben wij een nieuwe anti-fraude oplossing geintroduceerd: Buckaroo Shield. Met Shield stel je zelf beveiligingsregels in voor inkomende betalingen. Is er sprake van een mogelijk frauduleuze transactie? Dan ontvang jij een waarschuwing of wordt de transactie automatisch geweigerd. Met Buckaroo Shield kan jij veilig en soepel betalingen ontvangen met alle typen betaalmethoden. De oplossing is standaard beschikbaar voor alle Buckaroo klanten.

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Hoe werkt Buckaroo Shield?

Met Buckaroo Shield zijn jouw betalingen beschermd dankzij een uitgebreid aanbod van beveiligingsinstellingen. Stel zelf beveiligingsregels op en houd eenvoudig block en trust lists bij. Als er sprake is van een mogelijk frauduleuze transactie, bepaal jij of je een waarschuwing wilt ontvangen of een transactie direct geweigerd moet worden. Je bepaalt ook wanneer de transactie een uitzondering betreft en dus gewoon uitgevoerd mag worden.

Veilig online betalen was nog nooit zo eenvoudig!

Betalingen die je vertrouwt, zet je op de trust list en verdachte IP-adressen of creditcardnummers komen op de block list te staan. Daarmee worden volgende transacties met dezelfde kenmerken automatisch tegengehouden.

Bescherming bij hoog risico

Steeds meer grote bedrijven willen een veiligheidsprotocol die is afgestemd op de eigen bedrijfsvoering of risico's. Zeker bij bedrijven die in veel landen actief zijn of meer risicovolle betaalmethoden ondersteunen, is er behoefte aan een uitgebreidere en op maat gemaakte set aan beveiligingschecks. Heb jij veel buitenlandse kopers of verkoop je dure producten? Dan is Buckaroo Shield premium zeker aan te raden.

 

Voordelen van Shield premium

  • Transactiekenmerken van afgewezen transacties worden automatisch aan de block list toegevoegd, zodat jij dat niet handmatig hoeft te doen.
  • 'After-the-fact' controle van betalingen die al hebben plaatsgevonden (in het geval van directe betaalmethoden zoals iDEAL of Bancontact). Ook de mogelijkheid om transacties dan alsnog terug te draaien.
  • Overeenkomsten tussen verdachte transacties zoeken, zodat je nog sneller op het spoor komt van verdachte betalingen of transactiekenmerken.
  • Onbeperkt aantal beveiligingsregels instellen op basis van standaard beschikbare transactiekenmerken. Je kunt ook onbeperkt eigen variabelen gebruiken, bijvoorbeeld voor het samenstellen van een block en trust list.
Veilig Online Betalen | Online Betalingen ontvangen met Buckaroo Shield

Tarieven

Shield

€0,-

Standaard inbegrepen

 

🗸 Beschikbaar voor alle betaalmethoden

 

🗸 1x custom controleregel, 1x lijst en 1x datapoint

 

🗸 Handmatig je eigen block en trust list beheren

 

🗸 Notificatie per email bij waarschuwingen of afwijzingen

 

 

Premium

€0,03

Per transactie

 

🗸 Alle mogelijkheden van Shield

 

🗸 Ongelimiteerde controleregels, lijsten en datapoints

 

🗸 Automatische gegenereerde block en trust list

 

🗸  'After-the-fact'-controle en afwijzing van directe betalingen (o.a. iDEAL en Bancontact)

 

🗸 Controle op gerelateerde verdachte transacties

Buckaroo Shield premium aanvragen

Wil jij soepel en veilig betalingen blijven ontvangen en volledig zelf in controle zijn van je veiligheidsprotocol?

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Download de Buckaroo Shield factsheet

Wil jij alle informatie over Shield in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Shield factsheet. Veilig betalen met Buckaroo's Shield.

 

Nieuwsgierig naar de technische specificaties en de hoe je beveilingsregels instelt? Bekijk onze docs omgeving.