Online betalen

Stel je eigen betaalproces samen

Buckaroo en online betalen

Bij Buckaroo zijn we continu bezig met de customer journey in betalen. Herkenbaarheid, personalisatie en veiligheid dragen bij aan een hogere conversie of inningspercentage. Maak je checkout daarom op in eigen huisstijl en stem het betaalproces af op klantgedrag. Wat is jouw online betaalstrategie?

 

Wat je nodig hebt:

  • Conversie verhogende checkout
  • Makkelijke integratie met je webshop
  • De juiste betaalstrategie (gratis advies)

Stel je eigen checkout samen

Buckaroo biedt een compleet aanbod van verschillende online betaalmethoden. Kies welke het beste bij jouw organisatie past. Nationaal of internationaal? Direct betalen of achteraf betalen? In termijnen betalen of in een keer? Op basis van die vragen kan je een eigen online betaalmix samenstellen. Wij helpen je daar graag bij. Kies uit iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcards, Sofort, achteraf betalen en meer.

 

Checkout Buckaroo

Kies voor een gemakkelijke integratie

Via onze plugins heb je een onderhoudsvrije checkout. Je betaalt alleen voor de transacties.

Buckaroo Payment Plaza Betaal data

Realtime inzicht in transacties

Alle online betalingen - inclusief incasso's en recurring payments - zijn terug te vinden in de Payment Plaza. Benieuwd hoeveel iDEAL-betalingen er zijn geweest? Je ziet het terug op je dashboard. Hier worden realtime alle transacties in opgenomen. Je kan betaalflows inrichten, veiligheidschecks instellen, refunds uitvoeren en zien of betalingen gelukt zijn. De Payment Plaza is je dagelijkse monitor voor alle transacties.

 

Ook kan je je online betaaldata uitlezen. Maak gemakkelijk rapportages en exporteer ze naar andere software. Bijvoorbeeld naar je boekhoudsysteem (daar hebben we ook rechtstreekse koppelingen voor). 

Subscriptions en recurring payments

Betalen jouw klanten een vast of variabel bedrag per maand? Of hanteer je abonnementsgelden? Dan is een checkout of betaallink niet de meest favoriete oplossing. Je wilt als verkoper namelijk liever zelf het betaalmoment bepalen. Met onze recurring payments oplossing kan je periodieke online betalingen innen van de bankrekening, creditcard of PayPal-account van je klant. Inclusief automatische opvolging.

Bied je subscription services of een abonnement aan? Dan wil je gemakkelijk per debiteur of abonnee de hoogte van het bedrag kunnen aanpassen. Ook wil je kunnen pauzeren, upgraden of korting kunnen toepassen. Via onze uitgebreide subscription services oplossing is dat mogelijk.

Subscription Services
Credit Management Buckaroo

Klantvriendelijke betaalherinneringen

Houd je precies bij welke facturen betaald zijn en welke nog niet? Stel een automatisch herinneringsproces in via onze credit management oplossing. En verstuur betaalherinneringen in eigen stijl. De herkenning én het gemak van de betaallink zorgt voor een klantvriendelijk betaalproces. Je kan zelf de tekst bepalen, de interval kiezen en eventueel ophogen met administratiekosten. Een koppeling met een incassobureau is mogelijk, maar vaak niet nodig. Buckaroo credit management heeft een gemiddelde inningspercentage van 97%*.

 

*Gemeten onder bestaande gebruikers van onze credit management oplossing.

Creditcardbetalingen in je eigen betaalomgeving

Creditcardgegevens moeten veilig versleuteld en PCI-compliant verwerkt worden. Begrijpelijk. Maar wel een conversiekiller, zo’n tussenscherm voor creditcardbetalingen. Daarom is er bij Buckaroo gewerkt aan een oplossing hiervoor: client-side encryption. Die techniek maakt het mogelijk om creditcardbetalingen versleuteld uit te voeren binnen de eigen checkout en in de eigen huisstijl. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een seamless checkout experience.

Betalen met creditcard kan nu op eigen betaalpagina

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases