Betaalmethoden

Achteraf betalen met Riverty

Onderzoek heeft aangetoond dat online shoppers makkelijker en veel meer bestellen wanneer zij achteraf kunnen betalen. Meer dan 7 miljoen consumenten en 5.000 webshops in Nederland maken gebruik van de 'Buy Now Pay Later'-producten van Riverty. Ook in andere Europese landen is deze betaalmethode erg populair. Riverty is een betaalmethode die veel wordt gebruikt in de e-commerce fashionbranche.

Transactiekosten

€ 1,02

Refund

€ 0,25

Variabel

+ 3,05%
Account aanmaken
 • Uitstekende klantenservice
  Hulp wanneer u het nodig heeft

 • Duidelijke tarieven
  Betaal alleen bij succesvolle transacties

 • 40+ andere populaire betaalmethoden
  Wij helpen u de juiste betaalmethoden te kiezen

In 4 stappen starten

Account aanmaken

Een Buckaroo account is geheel vrijblijvend, u betaalt enkel per transactie.

Installeer kosteloos plugins

Raadpleeg de kennisbank of vraag hulp aan onze specialisten.

Aanleveren gegevens

Er zijn aanvullende gegevens nodig om uw account af te ronden.

Ontvang betalingen

Betalingen zijn nu mogelijk, veel succes met uw website!

Voordelen van Riverty

 • Snelle onboarding en één aanspreekpunt
 • Beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Finland
 • Beheer alle transacties en refunds vanuit Buckaroo Plaza
 • Gegarandeerde betaling

Hoe werkt het?

Het aanbieden van achteraf betaalmethode zoals Riverty, Klarna en Billink heeft als voordeel dat u niet afhankelijk bent van de daadwerkelijke betaling van de consument. Op het moment dat de bestelling wordt afgerond, voert Riverty een realtime risicocheck uit waarmee wordt bepaald of de desbetreffende consument het orderbedrag achteraf kan betalen.

Zodra de bestelling is geaccepteerd (in meer dan 90% van de gevallen) bent u als webwinkel gegarandeerd van uitbetaling van het orderbedrag. Daarnaast neemt Riverty het volledige risico van wanbetaling (en zelfs non-betaling) over.

Activeer achteraf betalen

Buckaroo is een partner en reseller van Riverty. Deze samenwerking heeft als voordeel dat u sneller gebruik kunt maken van achteraf betalen. Het aansluitproces, de ondersteuning en de communicatie gaat direct via Buckaroo.

Riverty | Aftwerpay accepteren binnen uw Webshop

Download de Riverty factsheet

Wilt u alle informatie over Riverty (Afterpay) in een overzichtelijk document? Download dan nu de Riverty factsheet.

Download de Factsheet

Veelgestelde vragen

Wat is Riverty Afterpay en hoe werkt het voor mijn webshop?

Riverty Afterpay is een achteraf betaaloptie in de e-commerce, vooral in de modebranche. Het stelt klanten in staat waarmee klanten producten kunnen kopen en achteraf betalen. Het stelt klanten in staat om producten te ontvangen en pas later te betalen, wat de conversie kan verhogen. Om Riverty in uw webshop te integreren, moet u samenwerken met Buckaroo, de partner en wederverkoper van Riverty. Dit proces verloopt via het Buckaroo-platform.

Wat zijn de voordelen van het aanbieden van Riverty in mijn webshop?

Het aanbieden van Riverty als betaaloptie kan inderdaad leiden tot hogere conversies, omdat klanten de mogelijkheid hebben om te bestellen zonder direct te betalen. Riverty beheert het betalingsproces en voert kredietwaardigheidscontroles uit, waardoor het risico op wanbetaling voor de webwinkel minimaal is. Daarnaast neemt Riverty het volledige risico van wanbetaling en zelfs non-betaling van de consument over.

Hoe integreer ik deze betaaloplossing in mijn webshop?

Voor de integratie van Riverty in uw webshop, moet u dit activeren binnen Buckaroo Plaza. Als u gebruik maakt van de Buckaroo API, wordt Riverty automatisch toegevoegd. Het is echter afhankelijk van de specifieke webshopsoftware die u gebruikt. Als er geen directe plugin van Buckaroo voor uw webshop is, moet u deze handmatig toevoegen.

Zijn er kosten aan verbonden om Riverty te accepteren?

De integratie op uw website is gratis. Het accepteren van Riverty in uw webshop brengt enkel kosten met zich mee wanneer er daadwerkelijk wordt afgerekend.. De transactiekosten bedragen € 0,90 per transactie, plus een variabel percentage van 3,05% over het afgerekende bedrag.

Hoe kan ik de veiligheid en beveiliging voor mijn webshop waarborgen?

Voor de beveiliging is het belangrijk om de richtlijnen van Buckaroo te volgen bij het implementeren van nieuwe betaalmethoden. Dit omvat het beveiligen van betalingsgegevens en het volgen van best practices voor gegevensbescherming. Het is cruciaal om op de hoogte te blijven van updates en wijzigingen in beveiligingsprotocollen om de veiligheid van uw webshop te waarborgen.

Start nu met Riverty

 • Uitstekende klantenservice
  Hulp wanneer u het nodig heeft

 • Duidelijke tarieven
  Betaal alleen bij geslaagde transacties

 • 40+ populaire betaalmethoden
  Wij helpen u de juiste betaalmethoden te kiezen

 

 

Buckaroo Account | Support | Online Betalingen Accepteren