Buckaroo Wallet

Eenvoudig betalen vanuit een digitaal tegoed om herhaalaankopen te stimuleren

Betalen vanuit een wallet

Wallets zijn steeds populairder in gebruik onder online shoppers in Europa en wereldwijd. Buckaroo biedt daarom een wallet service, waarmee jouw klanten een tegoed kunnen sparen of saldo kunnen storten voor (kleine) betalingen aan alleen jouw webwinkel. Een betaling gebeurt direct vanuit de wallet en is daarmee razendsnel. En het geld staat meteen op je rekening. Als webshophouder kun je er ook voor kiezen om zelf een tegoed op de wallet te zetten. Daarmee kun je potentiële klanten aantrekken voor een eerste aankoop en bestaande klanten stimuleren tot een herhaalaankoop. Zo dient de digitale wallet service van Buckaroo ook als loyaliteitsmiddel.

Waarom Buckaroo Wallets?

Een betaling vanuit een wallet gaat razendsnel, omdat de koper niet het hele transactieproces hoeft te doorlopen. Dit is een groot voordeel bij het afrekenen van 'on demand’-producten of 'in-app purchases'. Wallets zijn ook een uitkomst bij kleine betalingen (micro-payments), waar de transactiekosten vaak niet opwegen tegenover het te betalen bedrag. Daarbij hoeft jouw klant de app of game niet te verlaten om een bedrag van 1 euro te betalen. De betaling vindt direct plaats vanuit het bestaande tegoed in de wallet. Maar ook voor reguliere producten of diensten kan een wallet uitkomst bieden. 

Zet je wallet in als krachtige loyalty tool

 • Tegoed sparen in de wallet

  Klanten die regelmatig iets kopen, kunnen met een wallet spaartegoed opbouwen om later weer uit te geven. Hiermee stimuleer je herhaalaankopen.

 • Extra's bij het storten van saldo

  Je kunt ervoor kiezen om het bedrag te verhogen: 'stort je 50 euro, dan krijg je 60 euro'. Bied daarnaast privileges (member sales) of cadeaus bij het storten van tegoed. 

 • Functionaliteiten op maat

  We denken graag mee hoe de Buckaroo wallet waarde kan toevoegen aan jouw marketing- en/of klantstrategie.

Hoe werkt de Buckaroo Wallet?

Opwaarderen

Opwaarderen van saldo kan via de checkout met een betaalmethode naar keuze. De Buckaroo wallet is te koppelen aan je website, het klantportaal of de betaalpagina waar het tegoed zichtbaar is voor jouw klant. De opwaarderingen en uitgaven verwerkt Buckaroo real-time.

Personeel Created with Sketch.

Veiligheid

Buckaroo voert controle uit op het saldo en matcht deze met de juiste gebruiker via een wallet-ID. Hierdoor komt de transactie altijd goed terecht. Buckaroo houdt automatisch het saldo bij. Alle betalingen door klanten zijn voor jou direct opneembaar.

Pay icon Created with Sketch.

Betalingen

Transacties vanuit een wallet-tegoed zijn niet alleen sneller, maar meestal ook goedkoper dan andere betaalmethoden. Elke (deel)betaling vanuit de wallet wordt direct bijgeschreven op jouw bankaccount.

Voordelen van de wallet

 • Ideale tool om nieuwe klanten aan je te binden.
 • Ook geschikt voor het stimuleren van herhaalaankopen bij bestaande klanten.
 • Snelle en eenvoudige manier om kleinere bedragen mee af te rekenen.
 • Betalingen via wallet zijn gegarandeerd en staan direct op de rekening.
 • Direct het wallet-saldo zichtbaar op het klantportaal of de betaalpagina van je website.
 • Tegoeden worden automatisch bijgehouden.
 • De wallet is stijgend in populariteit onder consumenten.

Download de Buckaroo Wallet factsheet

Wil jij alle informatie over de Buckaroo Wallet inclusief kosten in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Buckaroo Wallet factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Whitepaper: Customer Journey

Het aankoopproces soepel laten verlopen? Neuromarketeers delen tips en tricks in deze whitepaper.

Whitepaper Customer Journey