Doe inspiratie op voor jouw betaalstrategie

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Donkey Mobile

Het doel van de Donkey Mobile app is tweeledig; de communicatie en verbinding ook buiten de zondagdiensten actief houden en digitaal doneren mogelijk maken via saldo of QR. Om zelf niet in de geldstroom te hoeven zitten, schakelde Donkey Mobile Buckaroo in als partner om de donaties af te handelen.

Lees meer

Sunweb

Sunweb ziet het als haar taak om consumenten te ontzorgen en daar is betalingsgemak essentieel bij. Samen met Buckaroo wist ze de drop-out aantallen een flink stuk kleiner te maken door het betaalproces vertrouwen uit te laten stralen.

Lees meer

POM

POM optimaliseert het factureringsproces voor beide zijden van de markt: degene die factureert en de ontvanger. Met POM's diensten voor factuurbetaling kunnen bedrijven zowel hun incassokosten aanzienlijk verlagen als hun vorderingen versnellen.

Lees meer

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zet met haar betaalproces in op een plezierige customer journey. Daarnaast hebben ze hun aanbod van betaalmethoden volledig toegespitst op hun (internationale) bezoekers. 

Lees meer

Vitaminstore

"Cadeaukaarten vormen een belangrijk element in onze omnichannelstrategie." Directeur Omnichannel Vitaminstore vertelt over online betalen, trends en customer loyalty.

Lees meer

Youfone

Wanneer je een van de snelst groeiende telecom bedrijven in Nederland bent, dan kan je wel wat hulp bij de automatisering van je betaalprocessen gebruiken.

Lees meer

Fleurop

Bij Fleurop bestel je online eenvoudig de mooiste boeketten. Online betalen via Buckaroo maakt het makkelijk en snel om bloemen te bestellen.

Lees meer

Amac

Amac, premium reseller van Apple was een van de eerste in Nederland die Apple Pay aanbood. Hoe bevalt het? Maken er veel iOS-websitebezoekers gebruik van? Lees de case.

Lees meer

Swapfiets

Een fiets die altijd voor je klaar staat. En het altijd doet. Vooral in de studentensteden is Swapfiets mateloos populair. Hoe zorgen zij ervoor dat betalingen netjes en op tijd worden voldaan? Nou, met leuke betaalherinneringen.

Lees meer

Quooker

Quooker maakt gebruik van de smart checkout. Een data-driven betaalpagina – gehost door Buckaroo - waarbij het afrekenproces zich aanpast aan de betaalvoorkeur van de consument.

Lees meer

Body & Fit

Body en Fit biedt een zeer compleet aanbod van betaalmogelijkheden. Betalen is mogelijk via o.a. iDEAL, PayPal en creditcard. Maar ook buitenlandse betaalmethoden als Bancontact, Sofort, Carte Blue en Cart Bancaire zijn opgenomen in de check-out.

Lees meer

MaxiAxi

E-commercemanager Sven van Laar van de DJ webshop MaxiAxi vertelt over gebruikservaring, achterafbetalen en vooruitkijken.

Lees meer

Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl verkoopt telefoonaccessoires aan consumenten, maar ook zakelijk. Bekijk welke b2c en b2b betaalmethoden zij in hun checkout hebben opgenomen.

Lees meer

Jeans Centre

Jeans Centre is een van de grootste retailers in Nederland. Ze zijn onderdeel van de JOG Group, waar ook jeansmerken Garcia en Ensign Blue onder vallen. Terugkerende klanten zijn de sleutel tot succes.

Lees meer

Vue

De bioscoopketen Vue vertelt onder andere over de keuze voor het accepteren van de Nationale Bioscoopbon. "Cadeaukaarten creëren nieuwe bezoekersgroepen en verhogen de omzet."

Lees meer

NUBIKK

Nubikk draait op het e-commerceplatform van Shopware. Om de online betalingen af te ronden maken zij gebruik van de Shopware Payments plugin van Buckaroo, zowel voor de Nederlandse als internationale webshop.

Lees meer

The Ocean Cleanup

Online doneren? The Ocean Cleanup vertelt over het laagdrempelige betaalproces en doneren in meerdere valuta.

Lees meer

Girav

Het merk Girav is bekend door zijn lange T-shirts. In korte tijd heeft het merk grote naamsbekendheid opgebouwd. "De Girav Giftcard (in chique cadeauverpakking) draagt sterk bij aan de klantbeleving van ons merk."

Lees meer

OutSmart

Saas-software OutSmart ging van jaarlijkse betalingen naar een abonnementsmodel. "De groei in de subscription service branche is cumulatief. Elke maand heb je een zekere inkomst."

Lees meer

Hartstichting

Bekijk de Hartstichting klantcase en lees welke donatie en betaalmethoden zij aanbieden voor collecteurs en donateurs, zoals doneren via iDEAL QR.

Lees meer