Verhoog je Omzet met Eco-, Gift- & Meal Vouchers

Ontdek de voordelen van voucherbetalingen en vergroot je omzet

Onze handige vouchertransactiedienst maakt het eenvoudig om betalingen te accepteren van de twee bekende kaartproviders: Pluxee (voorheen Sodexo) en Monizze. Hierdoor open je de deuren naar een nieuwe klantenkring die in het bezit is van deze waardevolle vouchers. Bovendien tonen onderzoeken aan dat voucherhouders vaak meer uitgeven dan het bedrag op hun vouchers, wat resulteert in een hogere omzet voor jouw bedrijf. 

Voucheracceptatie

  • Vergroot je klantenkring: Bereik nieuwe klanten en vergroot je marktbereik door voucherhouders aan te trekken.
  • Stimuleer klantbehoud: Moedig herhaalaankopen aan en verhoog de klantloyaliteit onder voucherhouders.
  • Verhoog je omzet: Accepteer vouchers om hogere verkoopvolumes te genereren en jouw bedrijf aantrekkelijker te maken voor klanten met vouchers. 

Verbeterde zichtbaarheid

  • Vergroot je zichtbaarheid: Profiteer van de grotere exposure die online platforms en apps van Pluxee en Monizze bieden. Laat klanten jouw bedrijf gemakkelijk vinden als een voucher-vriendelijke locatie. 
  • Vereenvoudig je betalingsproces: Met Buckaroo krijg je een alles-in-één betalingsoplossing waarmee je online transacties veilig kunt consolideren. Zeg vaarwel tegen complexe betalingsprocessen en verwelkom moeiteloze transacties. 

Flexibele integratie

Bij Buckaroo begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we flexibele integratiemogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. Of je nu onze gehoste betaalpagina of de Buckaroo API gebruikt, je profiteert van een naadloze en aanpasbare integratie met jouw bestaande systemen.

Vraag 't een expert

Wil je jouw betalingsproces optimaliseren en profiteren van de voordelen van vouchertransactiedienst? Neem vandaag nog contact op met ons toegewijde team van productspecialisten. Ze voorzien je graag van meer informatie en prijsdetails. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de vruchten plukt van voucherbetalingen.

Katia Vanhemelryck

Katia Vanhemelryck

Partner Manager Belgium

Bel: +32 468 19 00 68