Swapfiets

Creatieve betaalherinneringen voor fietsabonnement

Over Swapfiets

Een fiets die altijd voor je klaar staat. En het altijd doet. De oprichters van Swapfiets maken het mogelijk. Vanaf 12,- euro in de maand bieden zij een eigen Union fiets met een iconische blauwe Swapfiets-voorband. Het aantal gebruikers groeit in snel tempo. Vooral in de studentensteden is Swapfiets mateloos populair. Hoe zorgen zij ervoor dat betalingen netjes en op tijd worden voldaan?

Swapfiets betalingen innen

Swapfiets abonnement

"We zien ons product als een service", zegt Matthias Moll. En met dat gegeven in het achterhoofd en met het oog op de doelgroep (studenten) heeft Swapfiets de betaalstrategie opgesteld.

 

Matthias: "Niemand vindt het leuk om een betaalherinnering te krijgen. Je krijgt al snel het gevoel dat je iets fout doet en je wordt vaak bang van het taalgebruik. Wij proberen daarom ook onze mails zo sympathiek mogelijk neer te zetten. Met dat duidelijke doel werkt de hele mail toe naar de uiteindelijke betaling."

Een uniek betaalverzoek

"We hebben de betaalverzoeken zelf ontworpen. Via html en css kan een marketeer dat zelf heel gemakkelijk inrichten. Wij hebben gekozen voor een helder blauwe achtergrond, simpel en zonder afleidingen. De tone-of-voice hebben we volledig afgestemd op het taalgebruik van studenten, tot aan emojis in onze betaalherinneringen toe."

“Alles wat we doen moet leuk en vooral simpel zijn. Wij denken altijd na over mogelijke nadelen, zodat de klant alleen maar voordelen krijgt. De credit management oplossing van Buckaroo sluit hier perfect op aan.”

— Matthias Moll, Swapfiets

Betaalherinneringen Swapfiets met smileys
Swapfiets abonnement

Unieke betaalverzoeken via Buckaroo Credit Management

Ook volledig in eigen stijl facturen innen? Met Buckaroo Credit Management kan je het inningsproces volledig segmenteren per doelgroep. Meer weten? Bekijk onderstaande pagina.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases