Body & Fit

Gemakkelijk betalen in Nederland, België en Duitsland

Over Body & Fit

Body & Fit startte in 1995 als kleine winkel in Zwolle en groeide in 20 jaar tijd uit tot de grootste online aanbieder van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. De health webshop is een begrip onder iedereen die zich met gezond eten of sporten bezighoudt. Fritjof Haalboom, Head of Technology: "Wij zijn The Fit People’s Supermarkt"

Body en Fit online betalen

Fit over de grens

Body & Fit is niet alleen bekend in Nederland, maar heeft ook een Belgische, Franse en Duitse webshop. Het assortiment is groot, denk aan vitamine, eiwitten, creatine en superfood. Ruim de helft van het aanbod bestaat uit producten van het eigen merk met herkenbare donkerblauw-zilveren huisstijl.

Een moderne betaalstraat

Body & Fit was op zoek naar een payment service provider die kon helpen bij de optimalisatie van de internetkassa. Fritjof: "Het is voor ons belangrijk om een overzichtelijke moderne betaalstraat te hebben. Met name de creditcard checkout was aan een update toe. Dat was één van de redenen om over te stappen naar Buckaroo."

"Met zoveel betaalmethoden is reconciliëren ontzettend veel werk. Wij zijn blij dat we met Buckaroo alle transacties inzichtelijk op één plek hebben. Dat maakt de administratie een stuk gemakkelijker."

 

— Fritjof Haalboom - Body & Fit Shop

Body & Fit ecommerce
Body en Fit checkout

Compleet aanbod betaalmethoden

Body & Fit biedt een zeer compleet aanbod van betaalmethoden. Betalingen zijn mogelijk via o.a. iDEAL, PayPal en creditcard. Ook buitenlandse betaalmethoden als BancontactSofort en Cartes Bancaires zijn opgenomen in de checkout. Fritjof: "We willen geen klanten verliezen, omdat we een betaalmethode missen."

Specificaties

Body & Fit

Branche Created with Sketch. Branche
Retail
Webshopsoftware Created with Sketch. Webshopsoftware
Webpartner Created with Sketch. Webpartner
Lightspeed
credit-card Created with Sketch. Onderwerp

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Wil je weten welke betaalmethoden bij jouw webshop en groeistrategie passen?