Smartphonehoesjes

Gebruiksvriendelijk online betalen 

Over Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl is in slechts zes jaar tijd uitgegroeid tot online marktleider in Nederland en België op het gebied van telefoonhoesjes, tablethoezen en bijbehorende accessoires. Populair onder consumenten vanwege het actuale en uitgebreide aanbod, maar sinds 2013 ook succesvol in de zakelijke markt.

Particulier en zakelijk

Dankzij het grote netwerk aan fabrikanten en leveranciers heeft Smartphonehoesjes een groot assortiment telefoon- en tabletaccessoires. De nieuwste apparatuur maakt het tevens mogelijk om gepersonaliseerde hoesjes te ontwerpen voor zowel de particuliere als zakelijke consument. De markt van Smartphonehoesjes.nl beweegt zich steeds meer richting B2B ecommerce.

Online betalen en refunden

Smartphonehoesjes maakt gebruik van een maatwerk koppeling tussen e-commercesoftware Lightspeed en Buckaroo. Uitgangspunt voor de webshop is om betalingen snel af te handelen zonder de consument te belasten met openstaande rekeningen of lange wachttijden voor terugstortingen.

“Servicegerichtheid staat bij Smartphonehoesjes.nl hoog in het vaandel en Buckaroo sluit daar naadloos op aan ter ondersteuning van het financiële proces.”

— Marcel Hooft, COO Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl telefoonaccessoires

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Gerelateerde artikelen

Buckaroo introduceert Smart Checkout

Buckaroo introduceert Smart Checkout. Kenmerkend is de self-learning technologie die zich aanpast aan de betaalvoorkeur(en) van de consument.

Lees meer

Whitepaper: je online betaalstrategie

Succesvol opstarten, uitrollen en perfectioneren van je betaalproces doe je zo! Met praktijkvoorbeelden van Auto.nl, VD.nl en het Belgische POM.

Lees meer