IXXI

Een stapsgewijs online betaalproces

Over IXXI

IXXI biedt een innovatief systeem om je persoonlijke wanddecoratie te maken. Met de eenvoudige online module kun je je creativiteit de vrije loop laten en maak je de mooiste collage’s of vergrotingen met je eigen beelden. Daarnaast biedt IXXI samen met haar partners als Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Disney een ruime collectie beelden die je in ieder gewenst formaat en compositie kunt bestellen. IXXI wordt gedrukt op UV-resistent en waterproofmateriaal, bevestig je zonder schroeven of spijkers op de muur, en wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Zorgeloos internationaal ondernemen

"IXXI maakt al jaren naar tevredenheid gebruik van Buckaroo; een overzichtelijk en up-to-date platform voor het coördineren van alle betalingen die via de webshop binnenkomen. Het portal werkt eenvoudig en Buckaroo ontwikkelt zich op een dusdanige manier dat alle relevante betaalmethoden ondersteund worden. Ook de samenwerking tussen ons internetbureau en de technische tak van Buckaroo verloopt soepel. Op deze manier zorgen zij er mede voor dat we zorgeloos internationaal kunnen ondernemen."

Get inspired

Laat je inspireren op www.ixxiyourworld.com en laat IXXI jouw wereld een stukje mooier maken.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases