Dan ben je op de juiste plek.

Je bent op zoek naar de beste Belgische betaalmethoden voor jouw checkout?
No problemo! Dat regelen we voor je, en tegen de beste prijzen. Uiteraard is Bancontact een must have, maar wist je dat in België PayPal ook een veel gebruikte betaalmethode is? Sommige klanten betalen liever rechtstreeks via hun bankomgeving met de KBC of Belfius paybutton. Ook online betalen met Payconiq is een trend. En verkoop je aan Nederlandse klanten? Dan mag iDEAL zeker niet ontbreken!


Je kunt bij Buckaroo kiezen uit meer dan 40 lokale en internationale betaalmethoden. Maar om je het makkelijk te maken, hebben wij alvast een Checkout Startpakket samengesteld met daarin de meest gevraagde betaalmethoden*.

 

*Deze kun je wanneer je wilt uitbreiden of veranderen. We adviseren je daarbij graag. Maar voor nu… let’s start!

 

Bancontact | Payconiq | KBC | Belfius | iDEAL | PayPal | Visa | Mastercard

 

P.S. Je krijgt er een gratis smart checkout bij!

De Buckaroo Smart Checkout maakt betalen voor jouw klanten super gemakkelijk. Zo staan de betaalgegevens al pre-filled. Is de checkout self-learning, waardoor ieders favoriete betaalmethode altijd bovenaan staat. Net als de juiste bank bij een Bancontact-betaling. De functionaliteiten van de checkout passen zich aan. Aan de betaler, aan het device en aan jouw website.

 

 

Je kunt de Buckaroo Smart Checkout helemaal customizen. Eigen logo, eigen kleur, achtergrondafbeelding en zelfs een eigen checkout-URL. Ontzettend belangrijk, want herkenning in het betaalproces is één van de belangrijkste aspecten voor vertrouwen in het betaalproces.

 

> Ik wil meer weten over de Buckaroo Smart Checkout

"Vanwege het ruime aanbod aan betaalmethoden, is het fijn dat dit bij één partij geregeld is. Hierdoor zijn alle transacties overzichtelijk, wat erg prettig werkt."

— Fleurop Interflora

"Met zoveel betaalmethoden is reconciliëren ontzettend veel werk. Wij zijn blij dat we met Buckaroo alle transacties inzichtelijk op één plek hebben. Dat maakt de administratie een stuk gemakkelijker."

— Healthshop Body & Fit

"We willen de checkout eigenlijk heel minimalistisch hebben, betalen moet zo simpel en duidelijk mogelijk zijn."

— Modewinkel Guts & Gusto

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases