V PAY - debitcard van Visa

Veilig en eenvoudig online betalen

Wat is V PAY?

V PAY is het SEPA debetkaart merk van Visa Europe. Met deze debitcard zijn consumenten in heel Europa in staat om veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen. V PAY wordt door talrijke buitenlandse banken uitgegeven. Het is dan geïntegreerd in de lokale bestaande betaalkaartprogramma’s van de deelnemende banken. Zo zijn er in Duitsland al meer dan 10 miljoen V PAY-kaarten in omloop. Net als voor Maestro, de bekende debetkaart van MasterCard, geldt dat V PAY betalingen gegarandeerde betalingen zijn die de consument niet kan terugdraaien. Dat geeft jou als ondernemer extra zekerheid en maakt het een ideale betaalmethode om aan je klanten aan te bieden. Veiligheid is van groot belang bij het maken van je keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol Verified by Visa. Dat zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze.

Hoe werkt V PAY?

1. Nadat de betaler gekozen heeft voor V PAY wordt gevraagd kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. 
2. Vervolgens kan met een identifier een unieke transactiecode worden gegenereerd en ingevoerd. 
3. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo-controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.


De manier van betalen is vergelijkbaar met die van de kredietkaart, met als verschil dat de betaler tegoed moet storten op de kaart.

Tegoedvoucher

Voordelen van V PAY

  • V PAY is een gegarandeerde betaalwijze
  • Het debetkaart merk van Visa Europe
  • Veilig omdat het gebruik maakt van Verified by Visa
  • Miljoenen gebruikers binnen Europa (al 10 mln in Duitsland)

Bekijk ook deze betaalmethoden: