Belfius - betaalknop via de Belgische bank

Bied je klanten de Belfius Pay button

Wat is de Belfius Pay Button?

Belfius is een populaire Belgische bank met een eigen betaalknop. Betalingen die worden gedaan via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen niet worden teruggedraaid. Daarnaast is het een directe betaalmethode met realtime terukoppeling. Iedereen met een Belfius rekening kan de betaalknop gebruiken, dit geldt zowel voor een bestelling via desktop als mobiel met de Belfius Mobile app. 

 

Hoe werkt de Belfius Pay Button?

Op de Belfius betaalpagina kies je voor ‘Betaal via Belfius Mobile’ of ‘Aanmelden via Belfius Direct Net’. Bij Belfius Mobile verschijnt er een QR code op het scherm van je tablet of pc die met de Belfius Mobile app kan worden gescand. Je controleert de betalingsgegevens vervolgens via de app en bevestigt de transactie.

 

Kies je voor Belfius Direct? Dan krijg je een online overschrijvingsformulier te zien waarbij alle relevante gegevens reeds ingevuld zijn. Je vult dan je rekeningnummer in en bevestigt de betaling met een wachtwoord.

 

Daarnaast kan er uiteraard ook rechtstreeks vanaf de smartphone met de Belfius Mobile app betaald worden. In dat geval hoef je zelfs geen QR code meer te scannen. De betalingsgegevens worden automatisch overgenomen in de app en je bevestigt de betaling met je password

Belfius pay button in web shop

Voordelen van de Belfius Pay Button

  • Gegarandeerde betaling
  • Minder risico op fouten door vooraf ingevulde betaalgegevens
  • Zowel via desktop als mobiel betalen
  • Realtime status terugkoppelingen

Waarom de Belfius Pay Button?

Om succesvol te zijn op de Belgische markt is het noodzakelijk om een zo volledig mogelijk betaalpakket aan te bieden. Met 3 miljoen klanten is Belfius een vertrouwde naam in Belgie. De Pay Button is dan ook de betaalmethode die de voorkeur van meer dan 1 miljoen Belfius-klanten geniet. Heb je interesse in aanvullende Belgische betaalmethoden? Dan bieden wij ook nog Bancontact, KBC en ING Home'Pay.

Beschikbare plugins

De Belfius Pay Button is verbonden aan enkele door Buckaroo aangeboden plugins 

  • Magento 2
  • Shopware 6
  • WooCommerce
  • Lightspeed
  • Prestashop

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: