Samenwerking Stichting WebwinkelKeur en Buckaroo

Belangenvereniging WebwinkelKeur gaat samenwerken met Buckaroo. Leden van WebwinkelKeur hebben hierdoor toegang tot populaire online betalingsmogelijkheden zoals AfterPay, PayPal, Bancontact en iDEAL via een eenvoudige onboarding. De gunstige voorwaarden van deze samenwerking zijn exclusief voor de leden van WebwinkelKeur.

 

Door samen te werken met diverse partijen in de e-commerce, waaronder Buckaroo, wil Stichting WebwinkelKeur mkb-webwinkels helpen om zich nóg beter te kunnen positioneren, zodat zij ook tussen de grote jongens zich staande kunnen houden.

 

WebwinkelKeur zocht naar een partner in het online betalingsverkeer en selecteerde daarbij op de beschikbare koppelingen met webwinkelsoftware en het aanbod van betaalmethoden. Hierbij kwam Buckaroo als beste keuze naar voren. 'Ook het gevoel dat we kregen over Buckaroo tijdens de gesprekken met webwinkeliers was positief’, aldus Daan Vaneker Directeur bij Stichting Webwinkelkeur. ‘Onze indruk is dat Buckaroo een zeer gedegen partij is met tevreden klanten.’

 

Daan Vaneker: ‘Andere leuke punten die ons over de streep hebben getrokken: Buckaroo is acquirer voor iDEAL, waardoor bij iDEAL-transacties de naam van de webwinkel op het afschrift staat (in plaats van Stichting Derdengelden). Buckaroo is tevens direct reseller voor Afterpay, waardoor een apart contract voor deze achterafbetaalmethode niet meer nodig is. Ook is Buckaroo met leuke innovaties bezig, waaronder een mooie checkout op mobiel.’

 

De samenwerking tussen Buckaroo en WebwinkelKeur is onder andere tot stand gekomen dankzij de expertise van het kennis- en informatieplatform Internetkassa.nu en de consulterende werkzaamheden vanuit Internet Payment Solutions (IPS Consult).

 

Over WebwinkelKeur

WebwinkelKeur heeft als missie om de e-commercebranche vooruit te helpen door het kopen op het internet veiliger en eerlijker te maken. Daarbij vinden ze het belangrijk dat kleine tot middelgrote ondernemers kunnen concurreren met de grote multinationals. Als kleine ondernemer heb je geen eigen juridische afdeling, moet je met beperkte middelen de marketing doen en is maatwerk software duur. De stichting biedt daarom ondersteuning in de vorm van juridische controle van de webwinkel, handige tools & voorbeeld documenten en review-software.