Blog

Veilige betalingen? 5 tips voor elke handelaar

Consumenten zijn steeds meer alert op betaallinks en fraude. Maar wat kun je als ondernemer doen? Hoe zorg je dat een betaling veilig verloopt? En hoe zou je (nog) meer vertrouwen kunnen bieden?

Lees meer

Wel of geen verzendkosten rekenen als fashion webshop?

De verzendkosten en retourkosten worden duurder en de operationele kosten liegen er ook niet om. Waar kies je voor: wel of geen verzendkosten te rekenen als fashion webshop?

Lees meer

Maestro en VPAY betaalkaarten verdwijnen in de komende jaren

Binnenkort zullen er geen Maestro en VPAY betaalpassen meer worden uitgegeven. Debit Mastercard en Visa Debit komen daarvoor in de plaats.

Lees meer

Wat is een chargeback?

Een consument die iets koopt met een creditcard kan de betaling tot 9 maanden lang terugdraaien. Voor de koper een fijne veilige gedachte. Maar wat houdt het in voor de merchant?

Lees meer

Hoe bereid je jouw webshop voor op Black Friday?

Black Friday is inmiddels helemaal opgenomen in het Nederlandse koopgedrag. Dat voert de druk op voor de ondernemer: hoe zorg je dat je opvalt? En hoe bereid je je onderneming aan de achterkant voor op grote drukte?

Lees meer

E-commerce Barometer: Belgische e-commerce blijft groeien

De reissector, entertainment en tweedehands zitten in de lift, online aankopen bij fashion dalen. Wat opvalt, is dat de gemiddelde waarde van het winkelmandje stabiel blijft.

Lees meer

Waar moet ik op letten bij de keuze in betaalprovider?

Online betalen wordt steeds populairder. Daarom wordt het als webshopeigenaar steeds belangrijker om online aanwezig te zijn. Maar hoe kies je een betaalprovider die je vooruit helpt? 

Lees meer

Handelsbanken stopt per 1 oktober met het aanbieden van iDEAL

Per 1 oktober heeft Handelsbanken besloten te stoppen met het aanbieden van iDEAL en met het aanbieden van de Betaalpas en Gold Card.

Lees meer

Debitcards en creditcards, de belangrijkste verschillen

Maestro, MasterCard, V PAY, Visa Electron, Visa, AmEx, PostePay... Wat zijn de voordelen, nadelen en verschillen? Je leest het in deze blogpost.

Lees meer