Buckaroo scoort hoog op klantgerichtheid in de lijst van beste dienstverleners 2021

Buckaroo staat op de tweede plek van de MT1000-lijst van de beste dienstverleners van 2021 in de categorie digital marketing & e-commerce. Er wordt hierbij beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en de NPS. Vooral op het gebied van klantgerichtheid scoort Buckaroo hoog.

 

Lars Smit, Head of Marketing Buckaroo: "Klanttevredenheid is een belangrijk speerpunt in de dagelijkse bedrijfsvoering van Buckaroo. Het is goed om dat terug te zien in dit onderzoek onder zakelijke beslissers."

Diverse categorieën

Er zijn diverse categorieën binnen de lijst. Buckaroo staat op de tweede plek als dienstverlener in de categorie digital marketing & e-commerce – beste dienstverleners van 2021, waar Buckaroo op NPS zeer goed beoordeeld wordt. Ook in de categorie cash management & betalingsverkeer – beste dienstverleners van 2021 behaalden we de top 10, hier scoort Buckaroo 5 sterren (de maximale score) op klantgerichtheid. In de totale top 1.000 staat Buckaroo op plek 96.

 

1.000 beste zakelijke dienstverleners

De MT1000-lijst wordt samengesteld na onderzoek door de Universiteit van Amsterdam (UvA) in opdracht van MT/Sprout. De respondenten zijn 4.095 zakelijke beslissers met inkoopbevoegdheid die hun eigen dienstverleners een NPS-score  geven en  beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Voorwaarde is dat ze in de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan met de bedrijven die ze beoordelen. 

 

Kennisdeling

MT/Sprout is een kennisplatform. Met hun content inspireren en delen zij de laatste inzichten op het gebied van business, management en leiderschap en lees je tips en adviezen over een betere work/life balance. Om aan deze kennisdeling bij te dragen heeft Buckaroo een eigen kanaal op het MT/Sprout platform: Verbeter je cashflow.

 

Lars Smit over MT/Sprout: "We zien MT/Sprout als een fijne partner in kennis. Door hun platform en nieuwsbrief met 93.000 abonnees hopen we start-ups, scale-ups maar ook het hoger management van gevestigde bedrijven te kunnen inspireren en informeren over hun betaalstrategie."