Pers & nieuws

Aankondigingen, persberichten en Buckaroo in het nieuws

Buckaroo neemt betaalbedrijf Sisow over

Utrecht, 30 maart 2021 - Buckaroo maakt bekend dat de overname van Sisow, een gespecialiseerde payment service provider voor het MKB, is afgerond. Met deze overname levert Buckaroo een betaalplatform waarmee webwinkels, in Nederland en België, verder kunnen groeien.

Paul Scholten, CEO van Buckaroo: "Wij zijn erg blij met het tempo waarmee de overname is afgerond. [..] Met de combinatie Sisow en Buckaroo zijn wij in staat om onze betaaloplossingen te leveren aan het MKB."

Paul Scholten CEO Buckaroo: "Wij zijn erg blij met het tempo waarmee de overname is afgerond."
Paul Scholten CEO Buckaroo: "Wij zijn erg blij met het tempo waarmee de overname is afgerond."
Head of Belgium Brecht Kaes en Head of Sales Pierre-Paul Desutter
Head of Belgium Brecht Kaes en Head of Sales Pierre-Paul Desutter

Buckaroo opent kantoor in België

Brussel, 13 januari 2021 – Buckaroo opent haar kantoor in Brussel en ziet België als groeimarkt voor Europese uitbreiding. Buckaroo heeft al partnerships met het Belgische Bancontact Payconiq Company en POM. 

 

CEO Paul Scholten: "In België kocht men maar liefst een derde meer ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de derde kwartaalcijfers van de BeCommerce Market Monitor. De branches die de groei doormaken komen sterk overeen met die in de Nederlandse markt. Met onze payment services kunnen we die groei voor Belgische ondernemers nog beter faciliteren."

Buckaroo laat meer dan 4.000 ondernemingen groeien met haar betaaldiensten, waaronder:

Overzicht alle cases