iDeal In3 - gespreid betalen in 3 gelijke delen

Wat is in3?

Klanten kiezen graag zelf hoe ze betalen. Daarom mag in3 niet ontbreken in je betaalmix. Met in3 betalen je klanten heel eenvoudig in drie overzichtelijke termijnen zonder rente. Ideaal voor producten die wat duurder zijn, zoals elektronica, meubels, sportartikelen en een fiets of scooter. In drie salarisrondes kunnen consumenten de aankoop afronden.

Met in3 boost je de conversie van je webwinkel en laat je het gemiddelde winkelmandbedrag stijgen. Als webshop hoef je niets voor te financieren en kun je rekenen op 100% betaalgarantie.

Hoe werkt betalen met in3?

 1. De klant kiest in de webshop voor gespreid betalen via de in3-betaaloptie. Als de gegevens in de check-out compleet zijn, toetst in3 in een split second de kredietwaardigheid van de klant.
 2. Bij goedkeuring betalen klanten direct de eerste termijn. Na een geslaagde eerste betaling kun je de bestelling zonder enig risico direct verzenden. Als webshop krijg je het totale aankoopbedrag gegarandeerd uitbetaald.
 3. Na de eerste betaling ontvangt de klant een e-mail met de betaalgegevens van de tweede en derde termijn. 30 dagen na deze eerste betaling voldoen klanten de tweede termijn en na 60 dagen wordt de laatste termijn voldaan. Zonder rente of BKR-registratie. 
in3 gespreid betalen in 3 gelijke delen

N.B. in3 is beschikbaar voor orders vanaf 100 tot en met 3.000 euro. In tegenstelling tot andere aanbieders van gespreid- of achteraf betalen rekent in3 geen boetes wanneer de consument te laat of niet betaald. Indien de consument in3 als betaaloptie kiest, vindt er een snelle geavanceerde check plaats waarmee in3 de consument toetst op betaalgedrag en de consument beschermt tegen overkreditering.

 

Voordelen in3 voor de winkelier

 • Direct online acceptatie
 • Gegarandeerde uitbetaling binnen 15 dagen
 • Stijging van het gemiddelde bestelbedrag
 • Vanaf € 100 tot € 3.000

Pilot: iDEAL in3

In3 biedt nu in een pilot samenwerking met iDEAL gespreid betalen via iDEAL aan. Hiermee krijgen consumenten de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier gespreid te betalen voor online aankopen.

 • Direct online acceptatie en 100% betaalgarantie
 • Conversieverhoging tot 15%
 • Gemiddelde orderwaarde ligt tot wel 72% hoger
 • Bereik nieuwe doelgroepen & ervaar terugkerende klanten
 • Beschikbaar in Nederland
 • Activatie, contract en uitbetaling via Buckaroo

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden:

Geen financieel risico met in3

Een webshop loopt géén financieel risico met in3. Het volledige aankoopbedrag wordt namelijk binnen 15 of 30 dagen na aankoop door In3 via Buckaroo aan jou uitbetaald. Je betaalt alleen voor een succesvolle transactie.


Bij een aankoop met in3 wordt een derde van het totaalbedrag direct door de consument betaald door middel van een iDEAL-betaling. Het product kan direct na de eerste betalingworden verstuurd. De consument betaalt detweede en derde betaling binnen 30 en 60 dagen aan in3.


In3 neemt het risico van de webshop over en herinneren de consument aan de volgende betaling, via e-mail, een pushbericht via de in3-app of sms. De betalingen kunnen vertrouwd via iDEAL worden voldaan.