Groeien met marketplaces

BeCommerce & Buckaroo Live event | donderdag 23 september 14:00 | RetailDetail Antwerpen

Op donderdag 23 september 2021 organiseerde BeCommerce samen met Buckaroo het live event 'Groeien met marketplaces'Heb je het event gemist? Bekijk dan de videoregistratie.

Deelname aan dit event is gratis - we hebben plek voor maximaal 100 personen. 

Wie en wat kun je verwachten op het event?

Op het event delen o.a. Cor Molenaar, Wim Mathues, Brecht Kaes, Kevin Van der Straeten, Niels Jaspers en Steven Van Den Ouweland hun ervaringen over de wereld van marketplaces, het opzetten van een eigen marketplace en het verbinden van bestaande marketplaces. Alles met als doel om jou en jouw organisatie verder te laten groeien.

 

De agenda:

13:30-14:15     Ontvangst

14:15-14:30     Intro BeCommerce & Buckaroo

14:30-15:00    Visie op marktplaatsen - Cor Molenaar

15:00-15:30    Ervaring op de Belgische markt van o.a. Coca-Cola & Decathlon
                         - Wim Mathues

15:30-15:50    Verkopen op bestaande marketplaces
                         - Steven van den Ouweland

15:50-16:10   Paneldiscussie: Zelf een marktplaats beginnen?
                         - Kevin van der Straeten & Niels Jaspers 

16:10-16:20     Key takeaways - Cor Molenaar

16:20-16:30    Uitnodiging op receptie door BeCommerce & Buckaroo

16:30-18:00    Receptie 🍸

            

De sprekers:

Professor e-marketing Cor Molenaar

Dagvoorzitter Cor Molenaar

Cor Molenaar, hoogleraar eMarketing aan de Erasmus Universiteit, vervult met zijn jarenlange expertise als e-commercespecialist de rol van dagvoorzitter. Dat houdt in dat hij prangende vragen zal stellen aan de sprekers. Met meer dan 20 boeken op zijn naam kan hij als geen ander de rode draad duiden in topics rondom digitale technologie binnen marketing en sales. 

 

Sprekers Niels Jaspers en Kevin Van der Straeten

Niels Jaspers (Xplore Group) begeleidt als Marketplace Business Consultant bedrijven in hun transitie naar platform. Daarnaast is hij voorzitter van de Shopping Tomorrow expertgroep Starting your own marketplace. In het verleden heeft hij vanuit zijn rol als e-commerce manager bij verschillende bedrijven in Nederland en Duitsland met meer dan 25 Europese marketplaces samengewerkt als seller. Dit geeft Niels perspectief van een merk, maar ook vanuit een manufacturing brand en daarmee een breed perspectief op de platformeconomie.

 

Kevin Van der Straeten (Forward, onderdeel van Xplore Group) was jarenlang verantwoordelijk voor het e-commerce platform van FNG, zowel in België, Nederland als voor projecten in Scandinavië. In 2020 maakte hij de overstap naar Forward, een Salesforce Commerce & Marketing Cloud implementator, onderdeel van Xplore Group. Als CTO bij Forward is Kevin verantwoordelijk voor de strategie en de technische teams. In deze rol is hij dan ook nauw betrokken bij uiteenlopende marketplace projecten.

Niels Jansen en Kevin Van der Straeten Xplore Group sprekers
Wim Mathues spreker marketplaces (be)

Spreker Wim Mathues

Wim Mathues stond begin 2020 mede aan de wieg van Decathlon's nieuwe Sports Marketplace en is verantwoordelijk voor de partnerships met verscheidene toonaangevende brands, teams/clubs, e-commerce pure players, start- en scale-ups in ondertussen al een tiental markten.

Daarnaast is hij partner bij sports & music agency WAVE en werkte hij voor o.a. Coca-Cola als E-commerce & Digital Lead en als Marketing Director Southern Europe voor GfK. 

Spreker Steven Van Den Ouweland

Steven Van Den Ouweland (co-founder van Distrilink) heeft een tiental jaren sales & marketing ervaring bij enkele toonaangevende consumer brands. Hij heeft daarbij sterke focus op het e-commerce luik. Als geen ander begrijpt hij de uitdagingen die bedrijven tegenkomen als zij de stap willen zetten richting een online marketplace. Dit deed hem in 2020 besluiten hiervoor een eigen bedrijf op te starten dat merken begeleidt om marketplaces uit te bouwen en verkoop te genereren op de opkomende marktplatforms zoals Amazon, Bol, Cdiscount en nog veel meer.

Steven Van Den Ouweland Distrilink spreker marketplaces
Stadfeestzaal Antwerpen locatie event

Locatie

Graag ontmoeten we jou weer in het echt. Dit geeft ons allen de kans om te netwerken. Daarom organiseren wij het event op een symbolische locatie bij RetailDetail. 

 

Stadsfeestzaal - Meir 78
2000 Antwerpen
Belgium

Covid

RetailDetail werkt met een covid certificaat. Een recente negatieve test of een vaccinatiebewijs is nodig. 

De aanmelding zijn gesloten, tot volgend jaar!

De inschrijving voor het event is helaas gesloten, omdat het maximale aantal plekken is vergeven. Mocht je er toch graag bij willen zijn stuur dan een mail naar b.kaes@buckaroo.be. Brecht zal dan kijken of er eventuele afmeldingen zijn, waardoor er weer een plek beschikbaar is. 

Powered by

Dit event is georganiseerd door Buckaroo