Welkom België

Buckaroo nu ook voor Belgische handelaars!

De betaalproducten van Buckaroo zijn voortaan ook beschikbaar voor Belgische handelaars! Denk aan een smart checkout, beheren en innen van abonnementsgelden en betaalverzoeken voor openstaande facturen.

 

Natuurlijk waren al een beetje bekend op de Belgische markt. We werken immers al langer samen met partijen zoals Bancontact, Payconiq, Doccle, Digiteal en POM. Maar met de komst van een kantoor in Brussel, een goedkeuring van de Nationale Bank van België en een lokaal Belgische team staan we nu 100% tot jullie beschikking!


Direct starten? Of meer weten?

Onze betaalproducten

Als webshop kun je bij ons terecht voor je checkout of betaalpagina. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden. Denk aan: Bancontact, Payconiq, Belfius, KBC, Sofort, Apple Pay en nog veel meer.

 

Al onze betaalproducten zijn *smart*. Dat wil zeggen: ze maken het betaalproces zo gemakkelijk mogelijk voor jouw klant. Ze bieden een prettige gebruikservaring in het betalen wat resulteert in een zo hoog mogelijke conversie. Onze betaaltechniek vermindert het aantal stappen dat de betaler moet doorlopen tijdens het betaalproces.

 

Value added services

Bied je abonnementsdiensten aan? Verstuur je elke maand facturen? Denk je erover na om een marktplaats te starten en heb je split-payments? Of heb je een andere uitdaging die verder gaat dan een eenmalige betaling? We helpen je dan graag met onze value added services. Onze betaalspecialisten stippelen dan samen met jou de optimale betaalstrategie uit.

 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Whitepaper: Je online betaalstrategie

Succesvol opstarten, uitrollen en perfectioneren doe je zo! Met praktijkvoorbeelden van Auto.nl, VD.nl en het Belgische POM.

Whitepaper Je online betaalstrategie

Je klanten online laten betalen, hoe gaat dat in de praktijk?

In deze whitepaper onderzoeken we de mogelijkheden voor het optimaliseren van de betaalstrategie aan de hand van drie interessante praktijkvoorbeelden.

Buckaroo richt pijlen op online betaalmarkt België

Payment Service Provider Buckaroo opent vandaag haar kantoor in Brussel.

Lees meer

Antwerpse FinTech POM gaat samenwerking aan met Buckaroo

Het Antwerpse fintech-bedrijf POM sluit een samenwerkingsakkoord met Buckaroo. Met dit partnership willen beide partijen de betaalervaring voor facturen, aanmaningen, boetes en andere documenten naar een hoger niveau tillen.

Lees meer