PayperEmail - Betaallink

Een betaallink of betaalknop toevoegen aan je e-mail

Digitale betaalverzoeken per e-mail

PayperEmail is een betaalproduct van Buckaroo. Hiermee kun je jouw klanten een betaalverzoek versturen per e-mail. De tekst en opmaak bepaal je zelf. Wij bieden templates en een betaalknop of betaallink die leidt naar een veilige betaalomgeving met diverse betaalmethoden, waaronder een iDEAL-betaallink.

Tot wel 50% sneller betaald

Snel en simpel digitale betaalverzoeken versturen? Je facturen via e-mail laten betalen? Dit kan met onze PayperEmail-oplossing. Via een digitaal betaalverzoek kun je klanten op ieder gewenst moment verzoeken om een betaling te doen. Het digitale betaalverzoek is eenvoudig in je eigen huisstijl in te richten wat zorgt voor herkenning. Bovendien wordt jouw factuur met PayperEmail tot wel 50% sneller betaald met een betaallink of betaalknop.

Betaalknop of betaallink

Door op de betaallink of betaalbutton te klikken kan direct worden afgerekend in de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Jouw klanten kunnen eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcards. Aan jou de keuze welke betaalopties de klant aangeboden krijgt. Aan de klant om te kiezen. PayperEmail is erg gebruiksvriendelijk en flexibel.

De voordelen van PayperEmail

  • Eenvoudig digitaliseren van jouw facturatieproces
  • Sneller betaalde facturen dankzij de lage betaaldrempel
  • Volledig op te maken in je eigen huisstijl
  • Templates in meerdere talen in te stellen
  • Duidelijk inzicht in betaalde en onbetaalde facturen
  • Jij bepaalt het aanbod van betaalmethoden

PayperEmail is inzetbaar voor elk scenario

Het gebruik van de PayperEmail is veelzijdig. Zo maken toonaangevende webwinkels gebruik van dit product voor achteraf betalen. Telecom-providers zetten PayperEmail in voor abonnementsbetalingen. En Goede doelen of stichtingen sturen hun donatieverzoek op deze manier.

Fors besparen op facturatie- en inningskosten

Naast het besparen van kosten door het digitaliseren van je facturatieproces kun je ook kosten besparen door de opvolging van openstaande facturen volledig geautomatiseerd en digitaal in te richten. Met de Credit Management oplossing van Buckaroo kunnen wij het debiteurenbeheer automatiseren.

Vanuit Buckaroo of eigen mailprogramma

Verstuur de mail via Buckaroo of via je eigen mailprogramma. De e-mailtemplates zijn beschikbaar in verschillende talen. Het meesturen van de factuur in de bijlage of het opnemen van de factuurregels en de factuurspecificatie direct in de e-mail, behoort ook tot de mogelijkheden. Net als het automatisch versturen van een betaalbevestiging aan je klant na het succesvol ontvangen van de betaling.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Bekijk ook deze betaalmethoden: