Point of Sale (POS) via Buckaroo

Betalen op mobiele of vaste PIN-terminals met bankpas of e-wallet

Betalen online én op locatie

Een omnichannel aanpak, de combinatie tussen online en fysieke verkoop, is niet meer weg te denken uit ons dagelijksleven. De omni-channel aanpak zorgt voor een hogere conversie en een vertrouwd betaalproces voor al je klanten. Je kunt een breed aanbod aan online betaalmethoden combineren met diverse fysieke pin-terminals, zowel vaste als mobiele varianten. Zo kan je klant altijd en overal eenvoudig betalen.

 

Combineer online betalingen met offline betalingen, zet een betaalterminal op locatie. Alle transacties zijn overzichtelijk op één plek terug te zien in de Buckaroo Payment Plaza. Start met omnichannel betalingen via Buckaroo.

Point-of-Sale transacties

Omni-channel betaalproces

Een betaalproces dat aansluit op de wensen van je klant is belangrijk voor een optimale klantbeleving. Om die reden levert Buckaroo niet alleen een breed aanbod van online betaalmethoden, maar ook een complete Point-of-Sale oplossing. Laat je klanten betalen met hun pinpas of hun mobiel betalen via de bekende pin-terminals. Buckaroo ondersteunt twee type pin-terminals, waarmee iedere fysieke ondernemer zijn klanten kan laten afrekenen. Of dit nu in een restaurant, sportschool, bioscoop of kledingzaak is. De oplossing leent zich voor iedereen. Het aantal pin-transacties stijgt nog steeds elk jaar. In 2019 werden er in Nederland 4.5 miljard pintransacties gedaan (bron: pin.nl).

Mobiele pinterminals

Via Buckaroo kun je kiezen uit twee varianten van een mobiele terminal: de XENGO en de YOXIMO.

XENGO pin terminal via mobiel

XENGO mobiele pin terminal

Ben je op zoek naar een eenvoudig te gebruiken mobiele pin oplossing, dan is de XENGO perfect. Door het kleine formaat en de koppeling met je mobiele telefoon of tablet (indien deze een simkaart heeft) is het makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.

Je bestuurt de XENGO dan eenvoudig via de gratis app. De XENGO is te koppelen aan zowel iOS als Android toestellen via bluetooth.  

 • Makkelijk mee te nemen (kleine terminal)
 • Te besturen via de gratis app op je mobiel
 • Bonnetje eenvoudig digitaal sturen per e-mail of sms
 • Accepteer contactloze en smartphone betalingen
 • Te koppelen aan Buckaroo Credit Management

Yoximo - Altijd en overal laten betalen

Wanneer er op meerdere plekken in een winkel, of daarbuiten, wordt afgerekend, dan is de YOXIMO de handigste betaalautomaat. De YOXIMO is een compacte, alles in één betaalautomaat, inclusief een printer voor de transactiebon. Op deze mobiele draadloze betaalautomaat met kleurenscherm kun je alle (inter)nationale betaalkaarten accepteren.

De YOXIMO is perfect voor levering aan huis, taxichauffeurs, standhouders en horecagelegenheden waar gasten zowel binnen als buiten aan tafel wilt laten afrekenen. Met een stabiele internet verbinding via WiFI of 3G/4G kan de automaat worden geactiveerd waardoor er overal kan worden afgerekend.

 • Draagbaar pinapparaat
 • Contactloos betalen en retourpinnen mogelijk
 • Sterke batterij - tot 300 transacties per dag
 • Met of zonder kassakoppeling

Vaste pinterminal

Buckaroo levert met haar Point-of-Sale oplossing tevens een oplossing voor een vaste (niet mobiele) pinterminal: de YOMANI.

YOMANI pinterminal

De YOMANI, bestaat uit één onderdeel. Deze wordt gekoppeld aan je kassasysteem. Jouw klant kan snel en efficiënt betalen en jij hebt direct alle betaalgegevens inzichtelijk. Zo kun je jouw winkel, voorraden en betalingen makkelijk beheren en optimaliseren.

 • Niet storingsgevoelig
 • Zeer hoge transactiesnelheid
 • Mogelijkheid om klanten buiten de EU in eigen valuta te laten betalen
 • Contactloos betalen en retourpinnen mogelijk
 • Directe koppeling met het Buckaroo betaalsysteem

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!