Trustly - de Europese realtime bankoverschrijving

Voor online en mobiele betalingen via eigen bank

Wat is Trustly?

Trustly is een Europese online realtime betaalmethode voor bankoverschrijvingen. De uitbetalingen verlopen via de duizenden aangesloten banken in 11 Europese landen (Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Estland, Spanje, Italië en Malta). Met Trustly bereik je eenvoudig vele miljoenen consumentenbankrekeningen in een groot deel van Europa.

Trustly

Betalen met Trustly

Bij Trustly betaalt jouw klant met zijn eigen bankgegevens (maar op de Trustly checkout). Dat proces is vergelijkbaar met dat van SofortHet betaalproces van Trustly bestaat uit simpele stappen. In de checkout selecteert de klant Trustly als betaalmethode en selecteert vervolgens de eigen bank. Binnen de eigen bankomgeving kan de klant de betaling verifiëren met een e-reader, code of dergelijk. Het geld wordt overgeboekt en de betaler wordt omgeleid naar de betaalpagina van de website of webshop. Daar staat of de betaling geslaagd of mislukt is.

 

 

Gemakkelijk activeren

De betaalmethode Trustly zit standaard in de Buckaroo Smart Checkout. Op termijn zit WeChat Pay ook in onze e-commerceplugins. Mocht je geen gebruik maken van de Buckaroo Checkout dan is Trustly ook los via een API te implementeren. Op onze development pagina vind je hiervoor een zogenaamde SDK (software development kit). 

Online en mobiel betalen

Dankzij Trustly kunnen consumenten uit 11 Europese landen eenvoudig afrekening in jouw webshop. Dat geldt zowel voor online (desktop) als mobiele (telefoon, tablet) betalingen. Daarnaast is betalen via Trustly een veilige keuze voor de klant. Trustly Group AB is namelijk een erkende Zweedse betalingsinstelling onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit (Finansinspektionen), bovendien slaat Trustly geen bankgegevens van haar gebruikers op.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken
Trustly betaalmethode

Voordelen van Trustly

  • Geen registratie nodig voor consumenten
  • Ondersteunt duizenden online bankomgevingen
  • Geschikt voor mobiel (responsive)
  • Groot bereik (11 Europese landen)
  • Ondersteunt lokale valuta
  • directe betaalmethode (dus een laag risico)

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Bekijk ook deze betaalmethoden: