Creditcardbetalingen via Mastercard, Visa, American Express

De bekendste internationale online betaalmethodes

Wat zijn creditcards?

Als Payment Service Provider handelen wij de directe verwerking af van online creditcardbetalingen voor Mastercard, Visa en American Express. Dit zijn de drie belangrijkste creditcards, zowel nationaal als internationaal. Omdat creditcardgegevens gevoelig zijn verwerkt Buckaroo die transacties in een eigen betaalomgeving. Zo kan je als verkoper wél de betaalmethode aanbieden, maar krijg je niet de creditcardgegevens te zien. Een aangename oplossing in het kader van de GDPR.

Hoe werken creditcardbetalingen?

Creditcardbetalingen zijn laagdrempelig, omdat er geen saldo is vereist om een aankoop te doen. Daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Een fijn betaalmiddel voor de online consument.

 

Creditcardbetalingen dragen veiligheid hoog in het vaandel. Via 3D-secure zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. Ook houdt Buckaroo strakke monitoring op die transacties, je kan zelf ook met de software van Buckaroo beveiligingsregels opstellen. Denk aan een maximum bedrag, herkomst of dergelijk.

Hoe werkt een creditcard betaling via Buckaroo?
Kaarttransacties verwerken op je webshop aanvragen

Voordelen van creditcardbetalingen

  • Internationale betaalmethode met wereldwijd bereik
  • De drie populairste creditcards in één keer gekoppeld
  • Extra veiligheidschecks dankzij 3-D Secure en SafeKey
  • Recurring payments met creditcard mogelijk

Jeroen vertelt je alles over creditcards 💳

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Wat zijn de kosten voor creditcardtransacties?

Voor Visa, Mastercard en Maestro kan Buckaroo een Interchange++ aanbieden. Dit is een bekende en transparante manier van het doorberekenen van kosten bij debit- en creditcards. De kosten voor een creditcardbetaling bestaan uit verschillende onderdelen: een interchange fee, een card scheme fee en de Buckaroo service fee.

 

IC++ een transparante en eerlijke manier van het berekenen van de prijs per kaarttransactie. Transparant, want op elke kaarttransactie berekenen wij een standaardopslag op de kosten. Eerlijk, want per kaart berekenen we de daadwerkelijke kosten voor de Interchange en Card Scheme Fees.

 

 

 

Interchange++ bestaat uit 3 onderdelen:

 

  • Interchange fee: is de fee die Mastercard/Visa afstaat aan de partijen die de kaarten hebben uitgegeven. Door deze vergoeding blijft het voor deze partijen (waaronder banken) aantrekkelijk om debit- of creditcards uit te geven.
  • Card scheme fee: betaal je voor diensten van Mastercard of Visa, deze bestaan meestal uit een vaste en een variabele component. De kosten worden o.a. bepaald op basis van het type kaart en de regio.
  • Buckaroo Service fee: betaal je voor de diensten van Buckaroo, waaronder de onboarding, reconsolidatie, het verwerken en het inzicht in jouw inkomende creditcardtransacties. Hiervoor wordt een standaard opslag berekend.

Recurring betalingen voor abonnementen en herhaalaankopen

Maandelijks of wekelijks incasseren van de creditcard? Dat kan. Vaak gaat automatische incasso nog via SEPA Direct Debit van de betaalrekening. Maar periodieke afschrijving van de creditcard kan ook.

 

Een andere mogelijkheid is om het creditcardnummer van je klant te onthouden. Voor een volgende keer. Daarbij herkent en onthoudt Buckaroo de eerder ingevoerde gegevens van de creditcardbetaler, zodat er opnieuw geincasseerd kan worden. Bij herhaalbetalingen worden geen kaartgegevens gevraagd, zodat bedrijven niet over vertrouwelijke betaalgegevens van hun klanten beschikken.

Bekijk ook deze betaalmethoden:

Lees ook:

Wat is Strong Customer Authentication (SCA)?

Op 14 september 2019 gaat PSD2 van kracht. Een nieuwe veilige regelgeving voor het Europese betalingsverkeer. Strong Customer Authentication (SCA) is een onderdeel van deze wetgeving. Wat moet je als webshop of online retailer weten? 

Lees meer

Update richtlijnen SCA

Hoe ga je om met de nieuwe richtlijnen op betalingen? En wat zijn de gevolgen voor de conversie? Buckaroo wil via deze update graag enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Lees meer