Betaalmethoden

Accepteer online cadeaukaarten, zoals Fashioncheque, VVV giftcard of de Webshop Giftcard

Via Buckaroo kunt u snel en eenvoudig populaire cadeaukaarten accepteren als betaalmiddel in uw webshop. Denk bijvoorbeeld aan de Fashioncheque, VVV Giftcard of de Webshop Giftcard. De afgelopen jaren is in Nederland de omzet uit cadeaukaarten sterk toegenomen. Consumenten vinden het fijn om op een eigen gekozen moment zelf een passend cadeau uit te zoeken. 

Transactiekosten

€ 0,25
Start met cadeaukaarten
 • Support wanneer jij het nodig hebt
 • Meer dan 40 populaire betaalmethoden
 • Gratis plugins voor de bekendste webplatformen
Cadeaukaarten Accepteren binnen Webshop of Website | Buckaroo

In 4 stappen starten met cadeaukaarten

Account aanmaken

Een Buckaroo account is geheel vrijblijvend, u betaalt enkel per transactie.

Installeer kosteloos plugins

Raadpleeg de kennisbank of vraag hulp aan onze specialisten.

Aanleveren gegevens

Er zijn aanvullende gegevens nodig om uw account af te ronden.

Ontvang betalingen

Betalingen zijn nu mogelijk, veel succes met uw website!

Voordelen van Cadeaukaarten Accepteren

 • Nieuwe klanten op uw webshop

 • Rechtstreekse koppeling via plug-in met meerdere cadeaukaarten

 • Alle cadeaukaart transacties in één overzicht

 • Ook deelbetalingen via giftcards mogelijk 

Hoe werkt betalen met een cadeaukaart? 

De consument kiest het gewenste product in de webwinkel en volgt het reguliere orderproces. Op de betaalpagina kiest de consument om te betalen met een cadeaukaart. In het geval dat er te weinig saldo op de cadeaukaart staat, wordt de consument direct geïnformeerd. Het restbedrag (deelbetaling) kan met een andere betaalmethode worden voldaan. De consumenten kan ook met nog een tweede cadeaukaart (waarop nog saldo staat) betalen. Dit kan een cadeaukaart van hetzelfde merk zijn of een andere type cadeaukaart die door de webwinkel wordt geaccepteerd.  

Populaire cadeaubonnen geïntegreerd in één omgeving  

Wanneer u kiest voor het accepteren van cadeaukaarten via Buckaroo, hoeft u niet te werken met verschillende systemen. Alle transacties die via Buckaroo lopen komen binnen in één omgeving. Voor de cadeaukaart betalingen geldt dat Buckaroo een processing model hanteert. Dit betekent dat deze transacties weergegeven worden in het transactieoverzicht. De uitbetaling wordt door de uitgever van de cadeaukaart rechtstreeks aan u gedaan.  

Zelf een eigen cadeaukaart uitgeven? Dat kan ook. 

Eigen Cadeaukaart
VVV Cadeaukaart

Deelbetalingen

Buckaroo faciliteert de mogelijkheid om deelbetalingen te doen en vangt eventuele dubbele en mislukte betalingen af. Dit biedt de zekerheid dat de cadeaukaart bij het niet volledig afronden van het aankoopproces, geldig blijft en resulteert in een gebruiksvriendelijk proces voor de consument.

🔌 Automatisch via plug-in

Het afvangen van alle mogelijke scenario’s in het betalen met een cadeaukaart wordt voor u uit handen genomen. Daarmee maken wij een snelle en eenvoudige implementatie mogelijk. De betaalmethode cadeaukaarten is een generieke betaalmethode in de koppeling van Buckaroo en is opgenomen in o.a. de Magento plugin. Dit geeft u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een extra of ander type cadeaukaart te accepteren en aan te bieden aan je klanten.   

🖳 Aanmeldproces

Om een breed aanbod van cadeaukaarten te kunnen bieden is Buckaroo gekoppeld met meerdere cadeaukaartplatformen zoals Intersolve en TCS. Door de aansluiting op deze grote platformen kan Buckaroo bij besteding van de cadeaukaart, realtime alle controles uitvoeren zoals het bepalen van het beschikbare saldo en de geldigheid van de cadeaukaart. Na ontvangst van uw aanvraag verzorgt Buckaroo de aanmelding bij het betreffende cadeaukaartplatform voor u. In geval van de Boekenbon en VVV Giftcard is er ook nog een directe aanmelding nodig bij de verstrekkende cadeaukaart.  

Start nu met Buckaroo

 • Uitstekende klantenservice
  Hulp wanneer u het nodig hebt

 • Duidelijke tarieven
  Betaal alleen bij succesvolle transacties

 • 40+ populaire betaalmethoden
  Wij helpen u de juiste betaalmethoden te kiezen

 

 

Buckaroo Account | Support | Online Betalingen Accepteren