Support nodig? Wij staan voor u klaar.

 

Hebt u hulp nodig bij het koppelen van een betaalmethode of hebt u vragen over Buckaroo Plaza? Of misschien bent u benieuwd welke betaaloplossingen het best passen bij uw bedrijf? Als uw betaalpartner denkt Buckaroo graag met u mee. Neem daarom gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Buckaroo Support - Vragen over Buckaroo en Partners ondersteuning
Betalingschecker Buckaroo 05

Geld afgeschreven door Buckaroo?

Als Buckaroo geld heeft afgeschreven, betekent het dat u een overeenkomst bent aangegaan met een webwinkel, een organisatie of een goed doel. Wij zorgen alleen voor de veilige afhandeling van de betaling. Bij vragen over uw betaling dient u altijd bij de verkopende partij te zijn. Mocht u meer willen weten over uw betaling, bekijk dan de handige betalingschecker.

Check uw betaling

Customer Care

Onze klantendienst is bereikbaar voor klanten van Buckaroo met uw persoonlijke toegangscode. Deze toegangscode kan u linksonder in uw Plaza-account bij de Contact Details vinden.

Telefoon
+32(0) 23 20 29 50

Mail
wecare@buckaroo.nl

Open
Ma - vr 08:30u tot 17:00u

Vragen over producten

Wenst u meer weten over onze betaalproducten? Onze specialisten helpen u graag verder.


Telefoon
+32(0) 23 20 29 54

Mail
sales@buckaroo.be

Open
Ma - vr 08:30u tot 17:00u

Contactformulier

Hebt u vragen over de mogelijkheden? Benieuwd naar welke betaaloplossingen het best passen bij uw onderneming? Vul uw gegevens hier in en dan contacteren onze experten u zo spoedig mogelijk.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste contact opnemen met Buckaroo als ik vragen heb?

? Indien u reeds betaalproducten afneemt bij Buckaroo als onderneming dan kan u telefonisch contact opnemen aan de hand van uw klantencode. Deze kan u terugvinden op uw plaza account bij Contact Details.

U kan ons ook steeds bereiken via email of via het contactformulier.

Hebt u als consument een betaling gedaan via Buckaroo en hebt u een probleem met de verkopende partij? Klik dan op onderstaande knop.

Informatie voor consumenten

Hoe kan ik als ondernemer vragen stellen over jullie betaalproducten?

Op onze website vindt u meerdere formulieren. Vul deze  in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kan ons ook bereiken via  sales@buckaroo.be.

Diensten (1)

Ik heb als consument een vraag over een betaling via Buckaroo

Buckaroo is een Payment Service Provider. Net als elke andere Payment Service Provider bieden wij betaaldiensten aan webwinkels aan. Onze werkwijze lijkt sterk op de werkwijze van banken die betalingen verwerken. Wanneer u online iets koopt, sluit u een overeenkomst met de webwinkel. Wij zorgen enkel voor de veilige afhandeling van de betaling.

Buckaroo kan geen vragen beantwoorden over de onderwerpen die hieronder vermeld staan:

  1. Annuleren van een bestelling
  2. Opzeggen abonnement
  3. Levering en leveringsvoorwaarden
  4. Wijzigen van betaalmethode
  5. Product
  6. Factuur

Ervaart u moeilijkheden met de verkopende partij of bent u onzeker over de aard van de betaling? Klik op de onderstaande knop voor aanvullende informatie

Informatie voor consumenten