Achteraf betalen via Riverty (voorheen AfterPay)

Direct te activeren via Buckaroo

Wat is Riverty (voorheen AfterPay)?

Meer dan 4 miljoen unieke consumenten in Nederland maken gebruik van de 'Buy Now Pay Later'-producten van Riverty, maar ook in België, Duitsland en andere eurolanden is de betaalmethode actief. De betaalmethode is vooral groot in de e-commerce en het best vertegenwoordigd in de fashionbranche. Onderzoek heeft aangetoond dat online shoppers makkelijker en veel meer bestellen wanneer zij achteraf kunnen betalen.

 

Nieuw! Betalen met Riverty is nu ook beschikbaar voor marketplaces. Maak shoppen op een marketplace nu nog laagdrempeliger met een achteraf betaaloptie in de checkout.

Hoe werkt Riverty?

Het aanbieden van een achteraf betaalmethode heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van wanneer de consument betaalt. Op het moment dat de bestelling wordt afgerond voert Riverty een realtime risicocheck uit. Zo bepalen zij of de betreffende consument het orderbedrag achteraf mag betalen. Zodra de bestelling is geaccepteerd, dit gebeurt in meer dan 90% van de gevallen, ben je als webwinkel gegarandeerd van uitbetaling van het orderbedrag.

 

Riverty neemt het volledige risico van wanbetaling, (en zelfs non-betaling) door de consument over en betaalt gegarandeerd uit.

Achteraf betalen via Riverty (voorheen AfterPay)

Activeer achteraf betalen met Riverty

Buckaroo is een partner en reseller van Riverty. Deze samenwerking heeft als voordeel dat je sneller gebruik kunt maken van achterafbetalen. Het aansluitproces, de ondersteuning en de communicatie gaat direct via Buckaroo.

Voordelen van Riverty (voorheen AfterPay)

Voordelen van Riverty via Buckaroo


  • Snel en duidelijk. Snelle onboarding en één aanspreekpunt. Buckaroo regelt jouw Riverty-aansluiting en heeft alle kennis in huis.
  • Over de grens. Riverty is via Buckaroo beschikbaar in 5 Europese landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
  • Overzicht van alle betalingen. Beheer alle transacties en refunds vanuit één back-end: de Buckaroo Plaza.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Download de factsheet

Wil jij alle informatie over Riverty in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Riverty factsheet.

 

Download de factsheet

Lees ook:

AfterPay verandert per 4 oktober haar naam in Riverty

Vanaf 4 oktober wordt het co-branded logo doorgevoerd in de betaalplugins van Buckaroo, deze kunnen gedownload en geüpdatet worden via GitHub.

Lees meer

Hoe fashionwebshops kunnen profiteren van achteraf betalen met AfterPay en Buckaroo

48% van de Nederlandse shopper heeft behoefte aan een achteraf betaalmethode. Dit laat zien dat dit soort betalingen steeds gebruikelijker worden.

Lees meer