Nubikk

Internationaal groeien met Shopware

Over Nubikk

Nubikk staat sinds de start in 2012 bekend om hun lederen designsneakers en boots. Begonnen in het Brabantse Waalwijk en afgelopen jaren uitgegroeid naar een fashion brand met internationaal succes. Zowel de Nederlandse als de buitenlandse Nubikk-webshops draaien op het e-commerceplatform van Shopware. Buckaroo verwerkt de online betalingen van Nubikk. Betalingen verlopen via een payment plug-in voor Shopware.

Eigen shop en marktplaatsen

Nubikk richt zich met hun collectie op (jong)volwassen met een oog voor design en gevoel voor mode. De ontwerpen worden gemaakt op het hoofdkantoor in Waalwijk en kenmerken zich door de hoge kwaliteit waardoor ze geschikt zijn voor tal van gelegenheden: van alledaags tot casual chique. Service en customer experience staan hoog in het vaandel. Zo kan de klant gebruik maken van een app om zijn voeten te scannen en zo altijd de juiste schoenmaat te kiezen. Nubikk verkoopt in eigen webwinkel, maar ook via vele retailers waaronder de Bijenkorf.

Met Nubikk de grens over

Naast de Nederlandse online shop is er een Engelse, Duitse, Spaanse en Franse webshop. Voor succesvol internationale online verkoop is de juiste set (lokale) betaalmethoden van groot belang. Zo biedt Nubikk haar kopers meer opties dan alleen het Nederlandse iDEAL. Veelgebruikte andere betaalmethoden zijn: creditcards, Sofort, Bancontact en Klarna. De check-out toont alleen de relevante betaalmethode(n) voor het land waarin de koper woont.

Nubikk sneakers
Nubikk styling

Shopware via Buckaroo

Nubikk: “De e-commercesoftware van Shopware past perfect bij onze internationale groeiambities en de stabiliteit en kwaliteit die wij willen leveren. Daarnaast is het in Shopware eenvoudig om nieuwe betaalmethoden toe te voegen, iets wat voor ons belangrijk is met de groei in het buitenland. De integratie verliep eenvoudig dankzij de Buckaroo Shopware-plugin.

“Wij hebben gekozen voor Buckaroo vanwege hun complete Shopware plugin en persoonlijke service. Daarnaast wordt actief meegedacht bij het behalen van onze internationale doelen.”

— Nubikk

Wat zijn de voordelen van Shopware?

Shopware wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en de kracht van storytelling, met nadruk op beeld en beleving, wat van belang is voor brands zoals Nubikk. De Shopware-plugin bevat 40+ betaalmethoden en biedt tevens de mogelijkheid om zelf cadeaukaarten toe te voegen aan de check-out. Afrekenen gebeurt overzichtelijk op één pagina, van het invullen van het adres tot de betaling. Klanten worden niet naar externe pagina’s geleid, maar blijven op de site van Nubikk.

Meer weten over de mogelijkheden van Shopware en betalen? Buckaroo biedt een complete payment plugin voor Shopware.

Online betalen Nubikk checkout

Specificaties

Nubikk

Branche Created with Sketch. Branche
Webshopsoftware Created with Sketch. Webshopsoftware
Webpartner Created with Sketch. Webpartner
credit-card Created with Sketch. Onderwerp
Payment Plugin Shopware

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Ook een internationale webshop? Kies uit meer dan 40 betaalmethoden.