Jeans Centre

Betalen in de winkel, online en mobiel

Over Jeans Centre

Jeans Centre is een van de grootste retailers in Nederland. Ze zijn onderdeel van de JOG Group, waar ook jeansmerken Garcia en Ensign Blue onder vallen. Terugkerende klanten zijn de sleutel tot succes. Zo zijn er minder retouren ‘want vaste klanten kennen hun maat’ en sparen 650.000 mensen via het spaarprogramma JC friends.

Innoveren en het betaalproces

Jeans Centre bestaat al meer dan 40 jaar. Ze spelen altijd in op de toekomst en ontwikkelingen met potentie in de (online) fashionindustrie. Zo waren ze de eerste met een digitale passpiegel. Innovatie is niet alles, de klanttevredenheid zit volgens Jeans Centre in de customer journey. “De betaalstrategie hoort daar zeker bij.”

 

“We merken dat het aandeel mobiele transacties toeneemt. We bieden bijvoorbeeld ook Payconiq aan, daarmee kan je betalen met je smartphone. Ook een product als Tikkie houden we nauwlettend in de gaten. Verder is achteraf betalen belangrijk.”

“We kijken samen met onze betaalpartner Buckaroo goed naar wat de markt graag wil.” 

— Paul Hanifer - ecommercemanager Jeans Centre

Jeans Centre payconiq
Jeans Centre

Customer Journey

De groei verder doorzetten blijft altijd de belangrijkste uitdaging. De gezelligheid van de winkel moet je vertalen naar online. Jeans Centre doet dat door online vooral inspiratie te bieden. “De customer journey begint nu veelal in de winkel. Maar we zien ook steeds vaker dat de oriëntatie online begint. Het is voor Jeans Centre belangrijk dat - ongeacht welk kanaal – wij onze doelgroep in de klantreis volgen.”

“Welke betaalmethoden je kiest voor je webshop hangt ook af van wie je klanten zijn. Garcia is bijvoorbeeld in Duitsland heel groot, daar is achteraf betalen erg belangrijk.”

— Paul Hanifer - ecommercemanager Jeans Centre

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Specificaties

Jeans Centre

Branche Created with Sketch. Branche
Webshopsoftware Created with Sketch. Webshopsoftware
Hybris
Webpartner Created with Sketch. Webpartner
NextChapter
credit-card Created with Sketch. Onderwerp