Jouw partner voor online & in-store betalingen

Duizenden bedrijven vertrouwen op het Buckaroo platform om hun betalingen, abonnementen en onbetaalde facturen veilig te laten verwerken.

 

  • Snelle start - Binnen 10 minuten je eerste betalingen ontvangen
  • Populairste betaalmethoden - Lokaal en internationaal
  • Scherpe tarieven - Helder en inzichtelijk

Onze betaaloplossingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Nieuws en blogposts:

Buckaroo treedt op als pilot partner voor iDEAL in3

Vanaf vandaag zal Buckaroo in een pilot samenwerking met in3 en iDEAL gespreid betalen via iDEAL aanbieden aan webshops. Buckaroo is trots en verheugd om de partner te zijn voor de pilot waarbij de betaalprovider als centraal aanspreekpunt webshops van A tot Z zal begeleiden bij het toevoegen en koppelen van de betaaloplossing.  

Lees meer

Met iDEAL betalen nu ook mogelijk bij de Duitse bank N26

Onlangs heeft de Duitse bank N26 zich aangesloten als iDEAL-issuer. Hierdoor kunnen meer dan 300.000 N26-klanten in Nederland online betalen met iDEAL via hun N26-account. Steeds meer banken geven klanten de mogelijkheid om met iDEAL te betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieren omgeving.

Lees meer

Fusie Buckaroo en SEPAY creëert oplossingen voor een omnichannel betaalervaring

Aanbieder van betaalautomaten SEPAY fuseert per 1 september 2023 met betaalprovider Buckaroo. Klanten kunnen vanaf nu gebruikmaken van omnichannel betaaloplossingen waarbij ze naast de huidige betaaloplossingen via Buckaroo ook betaalautomaten kunnen kopen, leasen of huren voor het verwerken van in-store betalingen.

Lees meer

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper De ideale betaalstrategie

Een klantvriendelijk betaalproces

In de whitepaper "De ideale betaalstrategie" vind je een overzicht van alle populaire betaalmethoden en tips voor een klantvriendelijk betaalproces.

Advies van onze experts

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Van gevestigde corporates tot nieuwe spelers. We bieden oplossingen voor elke stap in het betaalproces.

Maurice Morell - payment expert
Maurice Morell - payment expert

Neem contact op

Onze payment professionals zijn dagelijks bereikbaar voor al je betaalvragen. Hoe kunnen we je helpen?

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!