Brandfield

Mobiel betalen en achteraf betalen

Over Brandfield

Brandfield is uitgegroeid tot de Nederlandse specialist voor horloges, sieraden en accessoires. In de online shop, maar ook in de fysieke winkels, bieden zij meer dan 16.000 verschillende style items aan van ruim 200 bekende merken. Uitgangspunt van de webshop? Service. Zeker rondom het betaalproces.

Meerwaarde in service

Sander Kwint, e-commercemanager bij Brandfield: "Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt." Zo kunnen klanten van Brandfield gratis retourneren, zijn bestellingen vaak dezelfde dag nog in huis en is het mogelijk om achteraf te betalen. Online afrekenen moet zo gemakkelijk mogelijk zijn, met alle betaalmethodes naar wens. "Alles om te voldoen aan de super hoge gemakseisen van de consument", onderbouwt Sander.

Mobiel betalen

"Ruim 60% van onze bezoekers is mobiel. Daarom is het van belang dat de check-out mobile friendly is. Iets dat door Buckaroo natuurlijk prima gefaciliteerd wordt."

— Sander Kwint, e-commercemanager Brandfield

Brandfield Buckaroo

Achteraf betalen

Brandfield biedt naast iDEAL, PayPal, creditcard en andere betaalmethoden, ook achteraf betalen aan. Klanten kunnen kiezen tussen AfterPay | Riverty of Klarna, twee populaire achteraf betaalmethoden.

"We laten de klant vrij in hun keuze. Een gemakkelijk betaalproces past binnen de servicegerichte instelling van Brandfield en daar hoort achteraf betalen bij."

— Sander Kwint, e-commercemanager Brandfield

Specificaties

Brandfield

Branche Created with Sketch. Branche
Webshopsoftware Created with Sketch. Webshopsoftware
Webpartner Created with Sketch. Webpartner
credit-card Created with Sketch. Onderwerp

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Meer weten over online betalen?