Wholesale Solutions

Bouw je bestaande business uit met een nieuw verdienmodel 

Wholesale Solutions voor snelgroeiende bedrijven

Buckaroo Wholesale Solutions is speciaal voor e-billing bedrijven, onafhankelijke software providers en financiële aanbieders. Met deze whitelabel betaaloplossing kun je betalingen opnemen in a one-stop-shop manier. Payments is geïntegreerd in jouw software, zonder uitstap naar een PSP. Een betaallicentie aanvragen of een afdeling Risk & Compliance aanstellen is niet nodig. De betalingen lopen immers via Buckaroo, maar onder jouw (bedrijfs)naam en in jouw software. 

Een betere propositie naar je klant toe

Door betalingen in je systeem, bedrijf of software op te nemen kun je je klantpropositie verbeteren. Zeker in een tijd waarin de marges van softwareleveranciers onder druk komen te staan, kan het aanbieden van geïntegreerde betaaldiensten een belangrijk unique selling point (USP) zijn in de strijd om klanten. De klant hoeft immers niet meer apart te onboarden bij een PSP, maar heeft direct toegang tot betaalservices bij jou.

Wholesale Payments maakt een one-stop-shop software propositie compleet

“We zien de wereld steeds meer samenkomen, dus groeit de vraag naar en betaalservice die aansluit op deze globalisering. Met Buckaroo’s Wholesale Solutions krijgen nationale en internationale FinTech’s en softwarebedrijven de kans om hun business en inkomsten op te schalen met een geïntegreerde betaaloplossing.” 

— Maurits Dekker, CCO Buckaroo

We bieden de volgende betaalproducten aan als (whitelabeld) Wholesale Solutions: 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Volledige controle en inzicht

Een bijkomend voordeel voor jou als aanbieder van betalingen is dat je volledige controle en inzicht hebt op je betaalproces. Je verkrijgt inzichten en kennis in het betaalgedrag van jouw klant. Zo kun je beter customizen in het betaalproces en zo het aantal afgeronde sales vergroten. Je kunt hierbij payments als KPI (key performance indicator), instellen, door inzichten haal je meer uit je financiële proces.

Maak van je software een one-stop-shop met betaalproces

E-billing companies, softwareaanbieders en fintech bedrijven kunnen gebruikmaken van Buckaroo’s Wholesale Solutions. Met deze resell payment solution verbeter je de customer journey voor jouw klant door hen een one-stop shop solution aan te bieden. Onze Wholesale Solutions biedt alle gerelateerde licentieservices, zoals: onboarding, transactiemonitoring, reconciliation en risk management. 

Betalingen en checkout integreren in je software met Buckaroo Wholesale Solutions

De voordelen van een whitelabel betaaloplossing

Het opschalen van je business kan zonder je zorgen te hoeven maken over betaalissue’s zoals wetgeving, licenties, monitoring en bijkomende risicoanalyses. Een whitelabel betaaloplossing kan je veel voordeel opleveren.

  • Je hoeft geen koppelingen te onderhouden met allemaal verschillende betaalproviders.
  • Je kunt je klanten blij maken met een one-stop-shop ervaring, een USP in de softwarebranche.
  • Een extra verdienmodel op je huidige businessmodel.
  • Je hebt altijd de laatste functionaliteiten in huis, zonder dat je daar zelf ontwikkeluren aan kwijt bent.

Whitepaper: Wholesale Solutions

Download de whitepaper geschreven door MTSprout in samenwerking met Buckaroo.

Wholesale Solutions whitepaper (EN)
Voeg nieuwe verdienmodellen toe voor je bedrijf

Als softwareleverancier wil je je klanten faciliteren waar mogelijk. Het aanbieden van een betaaloplossing is daar steeds meer onderdeel van. Maar wat komt er kijken bij het creëren van zo'n nieuw verdienmodel?