Innovatie van uw betaalstrategie start hier

Buckaroo levert innovatieve betaaloplossingen voor duizenden organisaties die toe zijn aan de volgende stap in de ontwikkeling van haar betaalstrategie. 

 

  • Creëer een naadloze en gepersonaliseerde betaalervaring
  • Ervaar de flexibiliteit van slimme betaaloplossingen op één platform
  • Stel de ideale betaalmix samen met onze experts

Onze betaaloplossingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Nieuws & blog

Buckaroo introduceert Tap to Pay als mobiele betaaloplossing

Buckaroo, een toonaangevende aanbieder van betalingsoplossingen in Nederland en België, introduceert Tap to Pay. Deze app stelt ondernemers en bedrijven in staat om in een handomdraai hun mobiele telefoon te veranderen tot een volwaardige pinterminal, waardoor het accepteren van betalingen sneller en eenvoudiger wordt dan ooit tevoren.

Lees meer

4 situaties waarbij Tap to Pay extra omzet kan opleveren

Misschien heeft u de term “Tap to Pay” of “SoftPOS” al wel eens gehoord. Kort uitgelegd is dit een nieuwe app waarmee u uw smartphone kunt gebruiken als een pinautomaat. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone of tablet en een account om uw betalingen te verwerken.

Lees meer

De toegevoegde waarde van crypto voor eCommerce

De populariteit van het handelen in cryptovaluta en het gebruik ervan als betaalmiddel groeit onder consumenten. Volgens CoinMarketCap bestonden er in september 2023 al meer dan 22.932 verschillende cryptovaluta. Dat duidt op een oprukkende markt met een grote verscheidenheid aan keuzes voor investeerders en kopers. Inmiddels groeit ook het aantal bedrijven dat de voordelen van cryptobetalingen inziet. Welke voordelen dit zijn, leest u hieronder.  

Lees meer

Download het E-book

Op weg naar een optimale betaalstrategie.

Advies van onze experts

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Van gevestigde corporates tot nieuwe spelers. We bieden oplossingen voor elke stap in het betaalproces.

Maurice Morel - payment expert
Maurice Morel - payment expert

Neem contact op

Onze payment professionals zijn dagelijks bereikbaar voor al je betaalvragen. Hoe kunnen we je helpen?

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!


Menu
Contact
Zoeken
Login