Over Buckaroo

Strategisch betaalpartner sinds 2005

Onze online en offline betaaltechnologie ondersteunt meer dan 30.000 corporate organisaties, webwinkels, goede doelen en het MKB. Meer dan 150 betaalspecialisten staan dagelijks voor je klaar. Buckaroo heeft kantoren in Utrecht, Den Haag (Sepay by Buckaroo), Brussel en een development hub in Kosovo.

 

Payment Service Provider

Wat doet een Payment Service Provider? Simpelweg: een PSP verwerkt online betalingen. Bij Buckaroo bieden we oplossingen voor elk vraagstuk op gebied van betalen. Of dit nu gaat om een iDEAL-betaling op een webshop, een QR-betaling via de smartphone of de inning van abonnementsgelden via een automatische incasso.

Betaalmethoden

Om een gevarieerd pakket aan betaalmethoden te kunnen aanbieden werken wij samen met diverse betaalmerken, waarvan iDEAL de bekendste is. Maar zeker niet de enige. Als je bij Buckaroo een internetkassa afneemt heb je de keuze uit meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden. Denk aan creditcards (Visa, MasterCard, American Express), achteraf betalen (AfterPay, Klarna) en nieuwe betaalapps (Payconiq). 

FinTech en veiligheid

Buckaroo verwerkt betalingen via slimme payment technology. Inkomende betalingen worden gekoppeld met de juiste openstaande post. Dit doen wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Gelden verlopen via een Stichting Derden Gelden-rekening (of via de rekening van de merchant). Dit is ook het bankrekeningnummer dat consumenten op hun afschrift zien staan.


Als FinTech streven wij altijd naar de beste, snelste en gemakkelijkste manier van betalen. En bovenal de meeste veilige weg. Daarom investeren wij niet alleen in techniek, maar ook in onze compliance mensen. En toegegeven, we zijn soms wat streng in de toelating van nieuwe klanten, om risico’s op bijvoorbeeld witwassen tegen te gaan.

Consumenten

Als Payment Service Provider verwerkt Buckaroo het online betalingsverkeer van webshops. Consumenten zijn weer de klant van onze klant. Heb jij een online aankoop gedaan bij één van onze klanten? En heb jij hier een vraag over? Wij adviseren je altijd contact op te nemen met de webshop in kwestie. Daarnaast willen wij je graag verwijzen naar onze FAQ, waarin antwoorden worden gegeven op de meest gestelde vragen. 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!